Nicosė padažas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-06

Nicosė padažas

"Salade nicoise" yra prancūziškas patiekalas, o padažą pasigaminti paprasta. Reikia išspausti česnaką ir sumaišyti visus ingredientus sandariai uždarytame stiklainyje. Padažas bus tirštas, šiek tiek panašus į emulsiją. Rinkdamiesi garstyčias receptui, atkreipkite dėmesį į jų spalvą. Natūralus produktas turėtų būti šviesiai geltonos arba geltonai rudos spalvos. Pilka pagardo spalva rodo, kad jis pagamintas iš garstyčių miltelių, o ne iš grūdų ar sėklų. Konsistencija turėtų būti be gumuliukų ir sluoksniavimosi.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
479 kcal.
Riebalai
51 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Garstyčios, žuvis, kiaušinis.
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Nicosė padažas Žingsnis 1
Paruoškite "Nicoise" padažą. Į nedidelį indelį įdėkite šaukštelį garstyčių, supilkite alyvuogių aliejų ir 2 šaukštus acto. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 2

Nicosė padažas Žingsnis 2
Sumaišykite ingredientus. Sandariai uždarykite stiklainį su būsimu padažu dangteliu ir 2-3 minutes pakratykite. Į paruoštą padažą supilkite citrinos sultis ir dar kartą suplakite. Gero padažo gaminimo paslaptis - ingredientus sumaišyti stiklainyje su dangteliu. Taip aliejus ir kiti produktai susimaišys iki vientisos masės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos