Publikavimo data: 2024-04-06
Nicosė padažas
"Salade nicoise" yra prancūziškas patiekalas, o padažą pasigaminti paprasta. Reikia išspausti česnaką ir sumaišyti visus ingredientus sandariai uždarytame stiklainyje. Padažas bus tirštas, šiek tiek panašus į emulsiją. Rinkdamiesi garstyčias receptui, atkreipkite dėmesį į jų spalvą. Natūralus produktas turėtų būti šviesiai geltonos arba geltonai rudos spalvos. Pilka pagardo spalva rodo, kad jis pagamintas iš garstyčių miltelių, o ne iš grūdų ar sėklų. Konsistencija turėtų būti be gumuliukų ir sluoksniavimosi.
Žingsnis 1
Paruoškite "Nicoise" padažą. Į nedidelį indelį įdėkite šaukštelį garstyčių, supilkite alyvuogių aliejų ir 2 šaukštus acto. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 2
Sumaišykite ingredientus. Sandariai uždarykite stiklainį su būsimu padažu dangteliu ir 2-3 minutes pakratykite. Į paruoštą padažą supilkite citrinos sultis ir dar kartą suplakite. Gero padažo gaminimo paslaptis - ingredientus sumaišyti stiklainyje su dangteliu. Taip aliejus ir kiti produktai susimaišys iki vientisos masės.
Kategorijos