"Nutella" ledai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

"Nutella" ledai

Norėdami pasigaminti tikrai skanių ledų, turėtumėte atidžiai rinktis produktus. Grietinėlę reikėtų imti kuo riebesnę - nuo 30 % ir daugiau, nes nuo to priklauso, kokios kreminės ir tirštos konsistencijos bus plombyras. Kalbant apie pieną, geriau imti 3,2 % riebumo produktą, taip pat naminį arba ūkišką pieną. Dėl švelnios kreminės tekstūros desertinė pasta su kakava ir lazdyno riešutais suteiks plombyrui dar ryškesnį ir įdomesnį skonį.
Gaminimo laikas
390 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
212 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.15/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

"Nutella" ledai Žingsnis 1
Paruoškite ledų pagrindą. Dubenyje lengvai suplakite kiaušinius ir cukrų ir įdėkite juos į vandens vonią - puodą su verdančiu vandeniu. Mišinį plakite kaitindami, palaipsniui didindami maišytuvo greitį, apie 6-8 minutes, kol jis taps puresnis. Tada išimkite kiaušinių masę iš vandens vonelės ir leiskite jai atvėsti iki kambario temperatūros.

Žingsnis 2

"Nutella" ledai Žingsnis 2
Sudėkite visus ingredientus. Plakite grietinėlę mikseriu 5 minutes. Sudėkite šokolado masę ir kakavą ir vėl plakite grietinėlę mažiausiu greičiu. Į grietinėlę supilkite atvėsusius kiaušinius ir cukrų ir išmaišykite mentele arba šaukštu.

Žingsnis 3

"Nutella" ledai Žingsnis 3
Užšaldykite ledus. Sudėkite pagrindą į indą, sandariai uždenkite ir įdėkite į šaldiklį 6 valandoms. Pirmąsias 3 valandas periodiškai, kas 30 minučių, maišykite, kad mišinys nesikristalizuotų ir būtų vientisas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos