Obuolių padažas su cinamonu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Obuolių padažas su cinamonu

Želė yra universalus desertas, kurį galima pagaminti greitai ir iš visiškai skirtingų ingredientų - nuo arbatos iki vaisių sulčių. Patiekaluose, kurių sudėtyje yra želatinos, gausu kalcio ir magnio. Be to, tokį desertą galima iš anksto paruošti kelioms porcijoms. Tokių desertų galiojimo laikas - iki 3-4 dienų.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
75 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.97/5 (29 bal.)

Žingsnis 1

Obuolių padažas su cinamonu Žingsnis 1
Pripildykite puodą su obuoliais vandens, suberkite cukrų ir užvirinkite. Nuolat maišydami virkite obuolių sirupą 5-7 minutes.

Žingsnis 2

Obuolių padažas su cinamonu Žingsnis 2
Obuolių skilteles atskirkite nuo sirupo, įdėkite reikiamą kiekį medaus, cinamono, žievelės ir vanilinio cukraus. Naudodami blenderį arba sietelį sumalkite obuolius į švelnią tyrę be gumuliukų.

Žingsnis 3

Obuolių padažas su cinamonu Žingsnis 3
Į atskirą indą supilkite 200 ml šilto sirupo, t. y. maždaug vieną puodelį, sudėkite želatiną, išmaišykite, kol ištirps, ir į gautą masę įpilkite obuolių tyrę.

Žingsnis 4

Obuolių padažas su cinamonu Žingsnis 4
Viską gerai išmaišykite iki vientisos masės, supilkite į formą ir dėkite į šaldytuvą, kol sustings (maždaug pusantros valandos).

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, vaisių desertai, paprastai, mažai kalorijų, per 10 minučių, spanguolių sezonas, šaltalankių sezonas, vaisių tyrės, be įprastų alergenų, receptų knyga

Kategorijos