Publikavimo data: 2024-06-22
Obuolių padažas su cukrumi
Rūgštus ir švelnus obuolių padažas su cukrumi yra skanus desertas, kurį galima naudoti kaip pyragų įdarą. Švelnus, skanus ir aromatingas: patiekite jį prie blynų, blynelių, sūrio pyragų, varškės apkepų, košės ar tiesiog desertui. Siūlome jums obuolių padažo su cukrumi gaminimo receptą. Obuolių tyrei namuose gaminti tinka bet kokie vaisiai: neprinokę, prinokę, minkšti. Veislė čia nėra svarbi - kuo rūgštesni obuoliai, tuo daugiau cukraus reikėtų dėti.
Žingsnis 1
Obuolius nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Obuolius sudėkite į tinkamo dydžio puodą. Užpilkite trupučiu vandens ir virkite 5-10 minučių.
Žingsnis 3
Nusunkite vandenį ir suberkite cukrų.
Žingsnis 4
Obuolius su cukrumi sutrinkite trintuvu. Šaukštu sudėkite trintus obuolius į lėkštes. Mėgaukitės.
Kategorijos