Publikavimo data: 2024-06-15
Obuolių pyragas
Patys skaniausi ir natūraliausi ledai yra pagaminti namuose. Pagal šį receptą lengva pasigaminti mėgstamą desertą. Ledams su obuoliais ruošti galite imti bet kokius vaisius - saldžius, rūgščius, saldžiarūgščius, medaus. Kartu su pieno produktais obuoliai įgaus įdomų skonio atspalvį. Šį skanėstą tikrai norėsite pasigaminti dar kartą.
Žingsnis 1
Paruoškite obuolius. Sudėkite vaisių puseles į lėkštę. Kepkite mikrobangų krosnelėje 2-3 minutes dideliu galingumu. Nuimkite odelę. Minkštimą sutrinkite šakute.
Žingsnis 2
Paruoškite kreminio pieno mišinį. Nedideliame puode sumaišykite pieno miltelius, cukrų, druską, cukraus pudrą ir cinamoną. Įpilkite 450 ml pieno. Išmaišykite, nuolat maišydami leiskite užvirti ant mažos ugnies. Atskirai sumaišykite krakmolą ir likusį pieną. Supilkite į karštą mišinį. Virkite 2-3 minutes, kol mišinys ims virti. Atvėsinkite.
Žingsnis 3
Paruoškite ledus. Maišytuvu plakite šaltą grietinėlę, kol ji taps puri ir tiršta. Obuolių tyrę sumaišykite su kremo mase ir grietinėle. Išmaišykite. Supilkite ledus į indelius ir padėkite į šaldiklį 5 valandoms. Kas valandą pamaišykite šaukštu.
Kategorijos