Obuolių rožės iš sluoksniuotos tešlos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Obuolių rožės iš sluoksniuotos tešlos

Kai norisi iškepti ką nors gražaus be didelio darbo. Minimalus ingredientų kiekis!
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
249 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
28 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Obuolių rožės iš sluoksniuotos tešlos Žingsnis 1
Obuolius perpjaukite pusiau ir išimkite šerdį. Žievelę palikite. Supjaustykite plonais griežinėliais, supilkite citrinos sultis ir išmaišykite. Iškočiokite 10-13 cm pločio tešlą. Tešlą patepkite sviestu. Ant viršutinio krašto sudėkite obuolius. Pabarstykite cukrumi ir cinamonu.

Žingsnis 2

Obuolių rožės iš sluoksniuotos tešlos Žingsnis 2
Perlenkite lakštą per pusę taip, kad apatinis kraštas susiliestų su viršutiniu, o obuoliai išsikištų.

Žingsnis 3

Obuolių rožės iš sluoksniuotos tešlos Žingsnis 3
Tešlą su obuoliais iškočiokite į paplotėlį ir sudėkite į formą. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepimas, sluoksniuotos tešlos gaminiai, vaisių desertai, grietinėlės ir pieno desertai, paprasta, bendri alergenai, braškių sezonas, receptų knyga, kepimas su grietine, kepimas su sūriu, kepimas su varške, kepimas su kakava, kepimas su vaisiais

Kategorijos