Publikavimo data: 2025-08-18
Obuolių šarlotė ant grietinės
Charlotka labai skani ir greitai paruošiama. Ypač malonu gerti arbatą su savo rankomis pagaminta šarlotka.
Žingsnis 1
Į dubenį įmuškite kiaušinius, suberkite cukrų ir žiupsnelį druskos. Plakite apie 10 minučių.
Žingsnis 2
Supilkite miltus, kepimo miltelius ir grietinę. Išplakite tešlą.
Žingsnis 3
Supjaustykite obuolius kubeliais.
Žingsnis 4
Į tešlą sudėkite obuolius. Išmaišykite.
Žingsnis 5
Ištepkite formą sviestu ir pabarstykite miltais. Supilkite tešlą į formą ir kepkite 170 laipsnių temperatūroje 20-30 minučių. Šarlotę išimkite ir leiskite atvėsti.
Kategorijos