Publikavimo data: 2025-08-20
Olivier Royal
"Olivier" - salotos, kurias mėgsta beveik visi rusai. Siūlome carinių Olivjė salotų receptą. Tokių salotų tikrai turėtumėte paragauti, tradicinių salotų skonį pagerina tokie ingredientai kaip krevetės ir raudonieji ikrai. Šie ingredientai patys savaime pasižymi originaliu ir ryškiu skoniu, o juos pridėjus į tradicines Olivier salotas jie atsiskleidžia naujai. Salotos yra gana sočios ir kaloringos. Paruošę jas tikrai nustebinsite savo svečius.
Žingsnis 1
Išvirtus kiaušinius atvėsinkite, nulupkite lukštus ir supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Marinuotus agurkus supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 3
Išimkite morkas ir bulves, atvėsinkite ir nulupkite. Supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 4
Krevetes 1-2 minutes virkite pasūdytame vandenyje. Nulupkite ir supjaustykite į tris dalis.
Žingsnis 5
Sumaišykite visus smulkintus ingredientus, įpilkite majonezo. Viską atsargiai išmaišykite ir sudėkite žirnelius bei raudonuosius ikrus.
Kategorijos