Olivier su avinžirniais ir rūkyta krūtinėle pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Olivier su avinžirniais ir rūkyta krūtinėle

Toks gerai pažįstamas patiekalas, kaip alyvuogės, dėl naujo skonių derinio ant Naujųjų metų stalo gali sušvisti naujomis spalvomis. Vietoj įprastų žirnių naudokite avinžirnius. O vietoj dešros naudokite rūkytą krūtinėlę, ji pagardins patiekalą.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
140 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.42/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Olivier su avinžirniais ir rūkyta krūtinėle Žingsnis 1
Perkelkite avinžirnius į salotinę.

Žingsnis 2

Olivier su avinžirniais ir rūkyta krūtinėle Žingsnis 2
Krūtinėlę supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į salotų dubenį.

Žingsnis 3

Olivier su avinžirniais ir rūkyta krūtinėle Žingsnis 3
Visus kitus ingredientus supjaustykite smulkiais kubeliais ir taip pat sudėkite į dubenį.

Žingsnis 4

Olivier su avinžirniais ir rūkyta krūtinėle Žingsnis 4
Apšlakstykite majonezu.

Žingsnis 5

Išmaišykite ir palikite pastovėti šaldytuve.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
salotos, salotos su virtomis daržovėmis, salotos su vištiena, šaltos salotos, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 15 minučių, vakarienė, nauji metai, bulvių sezonas, morkų sezonas, agurkų sezonas, alyvuogės, salotos naujiems metams, receptų knyga, salotos su kiaušiniais, salotos su konservuotais žirneliais, salotos su vištienos filė, alyvuogės su šviežiais agurkais, salotos su majonezu, salotos su daržovėmis, vakarienė su bulvėmis, vakarienė su vištienos filė, alyvuogės su morkomis

Kategorijos