Publikavimo data: 2025-08-20
Olivier su avinžirniais ir rūkyta krūtinėle
Toks gerai pažįstamas patiekalas, kaip alyvuogės, dėl naujo skonių derinio ant Naujųjų metų stalo gali sušvisti naujomis spalvomis. Vietoj įprastų žirnių naudokite avinžirnius. O vietoj dešros naudokite rūkytą krūtinėlę, ji pagardins patiekalą.
Žingsnis 1
Perkelkite avinžirnius į salotinę.
Žingsnis 2
Krūtinėlę supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į salotų dubenį.
Žingsnis 3
Visus kitus ingredientus supjaustykite smulkiais kubeliais ir taip pat sudėkite į dubenį.
Žingsnis 4
Apšlakstykite majonezu.
Žingsnis 5
Išmaišykite ir palikite pastovėti šaldytuve.
Kategorijos