Olivier su dešra pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-05

Olivier su dešra

Tradicines Naujųjų metų šventės salotas "Olivier" galima ruošti ne tik švenčių, bet ir paprastomis dienomis. Į klasikines alyvuoges įeina virta mėsa. Olivjė su dešra receptas ruošiamas daug paprasčiau. Tereikia kruopščiai supjaustyti ingredientus ir sumaišyti juos salotinėje su majonezu. Gausų užkandį geriau ruošti su virta dešra.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
141 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Maisto priedai, Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.33/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Olivier su dešra Žingsnis 1
Suderinkite produktus. Giliame dubenyje sumaišykite smulkintą dešrą, kiaušinius, morkas, agurkus, bulves, žaliuosius žirnelius. Pagal skonį pasūdykite. Įpilkite majonezo, išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos