Olivier su kruopomis ir Cezario padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Olivier su kruopomis ir Cezario padažu

Šį receptą sugalvojau pati, kai klasikinis Olivjė receptas tapo šiek tiek nuobodus. Šiek tiek pakeitusi, galėjau nustebinti ir pradžiuginti visus šeimos narius.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
75 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4.36/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Olivier su kruopomis ir Cezario padažu Žingsnis 1
Išvirkite bulves, morkas, kiaušinius ir vištienos krūtinėlę.

Žingsnis 2

Olivier su kruopomis ir Cezario padažu Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūną.

Žingsnis 3

Olivier su kruopomis ir Cezario padažu Žingsnis 3
Bulves, morkas, kiaušinius ir vištienos krūtinėlę supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 4

Pridėkite žaliųjų žirnelių ir užpilkite Cezario padažu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
salotos, salotos su virtomis daržovėmis, salotos su vištiena, šaltos salotos, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 15 minučių, vakarienė, nauji metai, bulvių sezonas, morkų sezonas, agurkų sezonas, alyvuogės, salotos naujiems metams, receptų knyga, salotos su kiaušiniais, salotos su konservuotais žirneliais, salotos su vištienos filė, alyvuogės su šviežiais agurkais, salotos su majonezu, salotos su daržovėmis, vakarienė su bulvėmis, vakarienė su vištienos filė, alyvuogės su morkomis

Kategorijos