Olivier su lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-27

Olivier su lašiša

"Olivier" yra vienos garsiausių ir populiariausių salotų Rusijoje ir SSRS šalyse. Šis patiekalas išpopuliarėjo dar XIX a. Dabar klasikinė Olivjė versija įgavo paprastesnius kontūrus. Vėžių kaklelius ir mėsą ėmė keisti dešrelės ir morkos. Olivjė su lašiša yra puiki dietinė šių visų laikų mėgstamų salotų versija. Jei norite dietinio patiekalo, majonezą pakeiskite grietine.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
88 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
10 g
Alergenai: Žuvis, kiaušinis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Olivier su lašiša Žingsnis 1
Bulves ir morkas virkite 15-20 minučių, kol suminkštės.

Žingsnis 2

Olivier su lašiša Žingsnis 2
Nulupkite bulves ir morkas.

Žingsnis 3

Olivier su lašiša Žingsnis 3
Morkas supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 4

Olivier su lašiša Žingsnis 4
Bulves supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 5

Olivier su lašiša Žingsnis 5
Agurką supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 6

Olivier su lašiša Žingsnis 6
Lašišą supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 7

Olivier su lašiša Žingsnis 7
Susmulkinkite alyvuoges ir krapus.

Žingsnis 8

Olivier su lašiša Žingsnis 8
Sumaišykite smulkintas daržoves, lašišą, žoleles ir alyvuoges.

Žingsnis 9

Olivier su lašiša Žingsnis 9
Salotas pagal skonį pagardinkite majonezu. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 10

Olivier su lašiša Žingsnis 10
Gerai išmaišykite salotas. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos