Publikavimo data: 2024-03-27
Olivier su lašiša
"Olivier" yra vienos garsiausių ir populiariausių salotų Rusijoje ir SSRS šalyse. Šis patiekalas išpopuliarėjo dar XIX a. Dabar klasikinė Olivjė versija įgavo paprastesnius kontūrus. Vėžių kaklelius ir mėsą ėmė keisti dešrelės ir morkos. Olivjė su lašiša yra puiki dietinė šių visų laikų mėgstamų salotų versija. Jei norite dietinio patiekalo, majonezą pakeiskite grietine.
Žingsnis 1
Bulves ir morkas virkite 15-20 minučių, kol suminkštės.
Žingsnis 2
Nulupkite bulves ir morkas.
Žingsnis 3
Morkas supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 4
Bulves supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 5
Agurką supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 6
Lašišą supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 7
Susmulkinkite alyvuoges ir krapus.
Žingsnis 8
Sumaišykite smulkintas daržoves, lašišą, žoleles ir alyvuoges.
Žingsnis 9
Salotas pagal skonį pagardinkite majonezu. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 10
Gerai išmaišykite salotas. Gero apetito!
Kategorijos