Olivier su naminiu majonezu ir lengvai sūdyta lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Olivier su naminiu majonezu ir lengvai sūdyta lašiša

Neįprastas populiarių naujametinių salotų variantas. Pabandykite jas pasigaminti per šventes: jos bus ne mažiau skanios nei klasikinės "Olivjė", bet kartu įdomesnės ir sveikesnės.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
172 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.07/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lengvai sūdytai lašišai sumaišykite rupią jūros druską ir cukrų santykiu 2:1 (2 dalys druskos ir 1 dalis cukraus). Sudėkite tarkuotą žievelę. Mišiniu įtrinkite žuvį ir palikite 30-40 minučių pailsėti.

Žingsnis 2

Olivier su naminiu majonezu ir lengvai sūdyta lašiša Žingsnis 2
Naminiam majonezui gaminti suplakite visus ingredientus, palaipsniui įmaišydami augalinį aliejų.

Žingsnis 3

Olivier su naminiu majonezu ir lengvai sūdyta lašiša Žingsnis 3
Nulupkite daržoves ir kiaušinius. Marinuotus agurkus, šviežius agurkus, morkas, lašišą ir bulves supjaustykite nedideliais 5-7 mm dydžio kubeliais. Putpelių kiaušinį perpjaukite pusiau, svogūną supjaustykite mažais žiedais.

Žingsnis 4

Olivier su naminiu majonezu ir lengvai sūdyta lašiša Žingsnis 4
Paruoštus ingredientus sudėkite į dubenį, sudėkite majonezą ir grietinę, įberkite lašišos, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų, išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos