Publikavimo data: 2024-03-25
Olivier su obuoliu
"Olivier" salotos yra rusų virtuvės klasika. Šių salotų receptą sukūrė Lucienas Olivjė, vadovavęs Maskvos restoranui "Ermitažas". Tai buvo dar XIX a. antrojoje pusėje, ir nuo to laiko atsirado daugybė populiaraus patiekalo variantų. Olivier su obuolių priedu nustebins neįprastu saldumu ir lengva rūgštele.
Žingsnis 1
Paruoškite vištienos filė. Išvirę 30 minučių virkite ją pasūdytame vandenyje.
Žingsnis 2
Kol vištiena kepa, susmulkinkite marinuotus agurkus.
Žingsnis 3
Nulupkite nuluptas bulves ir taip pat jas susmulkinkite.
Žingsnis 4
nulupkite morkas. Supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 5
Kiaušinį supjaustykite kąsnio dydžio kubeliais.
Žingsnis 6
Vištienos filė atvėsinkite ir supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 7
Supjaustykite obuolį mažais kubeliais.
Žingsnis 8
Sumaišykite visus ingredientus dubenyje ir įpilkite majonezo.
Žingsnis 9
Įberkite druskos ir pipirų. Kruopščiai išmaišykite dubens turinį.
Kategorijos