Olivier su obuoliu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

Olivier su obuoliu

"Olivier" salotos yra rusų virtuvės klasika. Šių salotų receptą sukūrė Lucienas Olivjė, vadovavęs Maskvos restoranui "Ermitažas". Tai buvo dar XIX a. antrojoje pusėje, ir nuo to laiko atsirado daugybė populiaraus patiekalo variantų. Olivier su obuolių priedu nustebins neįprastu saldumu ir lengva rūgštele.
Gaminimo laikas
44 min.
Laikas virtuvėje
14 min.
Kalorijos
77 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Olivier su obuoliu Žingsnis 1
Paruoškite vištienos filė. Išvirę 30 minučių virkite ją pasūdytame vandenyje.

Žingsnis 2

Olivier su obuoliu Žingsnis 2
Kol vištiena kepa, susmulkinkite marinuotus agurkus.

Žingsnis 3

Olivier su obuoliu Žingsnis 3
Nulupkite nuluptas bulves ir taip pat jas susmulkinkite.

Žingsnis 4

Olivier su obuoliu Žingsnis 4
nulupkite morkas. Supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 5

Olivier su obuoliu Žingsnis 5
Kiaušinį supjaustykite kąsnio dydžio kubeliais.

Žingsnis 6

Olivier su obuoliu Žingsnis 6
Vištienos filė atvėsinkite ir supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Žingsnis 7

Olivier su obuoliu Žingsnis 7
Supjaustykite obuolį mažais kubeliais.

Žingsnis 8

Olivier su obuoliu Žingsnis 8
Sumaišykite visus ingredientus dubenyje ir įpilkite majonezo.

Žingsnis 9

Olivier su obuoliu Žingsnis 9
Įberkite druskos ir pipirų. Kruopščiai išmaišykite dubens turinį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos