Publikavimo data: 2024-09-16
Olivier su rausvąja lašiša ir šviežiais agurkais
"Olivier" yra tradicinės rusų naujametinio stalo salotos. Klasikinė šiuolaikinė Olivier salotų versija - tai mėsa arba dešra, virtos daržovės ir majonezas. Patiekalas būna gana sotus. Tačiau alyvuogių salotos gražios tuo, kad receptas gali turėti įvairių variantų. Tokiu atveju salotos ne tik nepraranda savo skoninių savybių, bet netgi įgyja tam tikros naudos. Pavyzdys - alyvuogių salotos su rausvąja lašiša. Rausvojoje lašišoje gausu omega-3 ir baltymų, todėl salotos su ja bus naudingos organizmui.
Žingsnis 1
Šviežią agurką, morką, kiaušinį ir bulvę supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Supjaustykite rausvąją lašišą gabalėliais.
Žingsnis 3
Į didelį dubenį sudėkite pjaustytas daržoves, rausvąją lašišą, žaliuosius žirnelius ir majonezą.
Žingsnis 4
Sumaišykite salotas.
Žingsnis 5
Padėkite alyvuoges į lėkštę. Papuoškite lėkštę smulkiai supjaustytais žaliaisiais svogūnais ir raudonaisiais ikrais.
Kategorijos