Olivier su rausvąja lašiša ir šviežiais agurkais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Olivier su rausvąja lašiša ir šviežiais agurkais

"Olivier" yra tradicinės rusų naujametinio stalo salotos. Klasikinė šiuolaikinė Olivier salotų versija - tai mėsa arba dešra, virtos daržovės ir majonezas. Patiekalas būna gana sotus. Tačiau alyvuogių salotos gražios tuo, kad receptas gali turėti įvairių variantų. Tokiu atveju salotos ne tik nepraranda savo skoninių savybių, bet netgi įgyja tam tikros naudos. Pavyzdys - alyvuogių salotos su rausvąja lašiša. Rausvojoje lašišoje gausu omega-3 ir baltymų, todėl salotos su ja bus naudingos organizmui.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
125 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.71/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Olivier su rausvąja lašiša ir šviežiais agurkais Žingsnis 1
Šviežią agurką, morką, kiaušinį ir bulvę supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 2

Olivier su rausvąja lašiša ir šviežiais agurkais Žingsnis 2
Supjaustykite rausvąją lašišą gabalėliais.

Žingsnis 3

Olivier su rausvąja lašiša ir šviežiais agurkais Žingsnis 3
Į didelį dubenį sudėkite pjaustytas daržoves, rausvąją lašišą, žaliuosius žirnelius ir majonezą.

Žingsnis 4

Olivier su rausvąja lašiša ir šviežiais agurkais Žingsnis 4
Sumaišykite salotas.

Žingsnis 5

Olivier su rausvąja lašiša ir šviežiais agurkais Žingsnis 5
Padėkite alyvuoges į lėkštę. Papuoškite lėkštę smulkiai supjaustytais žaliaisiais svogūnais ir raudonaisiais ikrais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos