Olivier su tunu ir marinuotais agurkais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Olivier su tunu ir marinuotais agurkais

Tunų mėsa yra vertinama pasaulinėje rinkoje, nes joje yra daugiausia baltymų, omega-3, daugelio vitaminų ir aminorūgščių iš visų kitų žuvų. Ji yra rekordininkė pagal jodo, chromo ir kobalto kiekį.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
72 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Olivier su tunu ir marinuotais agurkais Žingsnis 1
Bulves, morkas ir kiaušinius nulupkite, supjaustykite mažais kubeliais, agurkus išimkite iš sūrymo, nusausinkite ir supjaustykite mažais kubeliais. Viską sudėkite į salotinę.

Žingsnis 2

Olivier su tunu ir marinuotais agurkais Žingsnis 2
Tuną nusausinkite ir supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais. Nuplaukite žaliuosius svogūnus, nusausinkite juos popieriniu rankšluosčiu ir supjaustykite mažais žiedais. Nusausinkite žirnelius. Viską perkelkite į salotinę su likusiais ingredientais. Įpilkite majonezo, pagal skonį įberkite druskos ir gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
salotos, salotos su virtomis daržovėmis, salotos su vištiena, šaltos salotos, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 15 minučių, vakarienė, nauji metai, bulvių sezonas, morkų sezonas, agurkų sezonas, alyvuogės, salotos naujiems metams, receptų knyga, salotos su kiaušiniais, salotos su konservuotais žirneliais, salotos su vištienos filė, alyvuogės su šviežiais agurkais, salotos su majonezu, salotos su daržovėmis, vakarienė su bulvėmis, vakarienė su vištienos filė, alyvuogės su morkomis

Kategorijos