Publikavimo data: 2025-08-18
Olivier su tunu ir marinuotais agurkais
Tunų mėsa yra vertinama pasaulinėje rinkoje, nes joje yra daugiausia baltymų, omega-3, daugelio vitaminų ir aminorūgščių iš visų kitų žuvų. Ji yra rekordininkė pagal jodo, chromo ir kobalto kiekį.
Žingsnis 1
Bulves, morkas ir kiaušinius nulupkite, supjaustykite mažais kubeliais, agurkus išimkite iš sūrymo, nusausinkite ir supjaustykite mažais kubeliais. Viską sudėkite į salotinę.
Žingsnis 2
Tuną nusausinkite ir supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais. Nuplaukite žaliuosius svogūnus, nusausinkite juos popieriniu rankšluosčiu ir supjaustykite mažais žiedais. Nusausinkite žirnelius. Viską perkelkite į salotinę su likusiais ingredientais. Įpilkite majonezo, pagal skonį įberkite druskos ir gerai išmaišykite.
Kategorijos