Olivier su veršiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Olivier su veršiena

Veršiena - tai jaunų karvių mėsa, laikoma raudona, nes joje yra daug geležies. Veršiena taip pat laikoma mažai kaloringa mėsa, turinti daug baltymų, mikroelementų ir vitaminų, tokių kaip cinkas, varis ir vitaminas B12.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
87 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.81/5 (26 bal.)

Žingsnis 1

Olivier su veršiena Žingsnis 1
Nulupkite virtas bulves, morkas, kiaušinius ir svogūnus ir supjaustykite nedideliais kubeliais. Virtą veršieną, šviežius ir marinuotus agurkus supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 2

Olivier su veršiena Žingsnis 2
Iš konservuotų žirnelių nusausinkite skystį. Visus ingredientus sudėkite į patogų salotinę, pasūdykite, įpilkite majonezo ir gerai išmaišykite. Prieš patiekdami salotas kelias valandas atšaldykite šaldytuve.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
salotos, salotos su virtomis daržovėmis, salotos su vištiena, šaltos salotos, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 15 minučių, vakarienė, nauji metai, bulvių sezonas, morkų sezonas, agurkų sezonas, alyvuogės, salotos naujiems metams, receptų knyga, salotos su kiaušiniais, salotos su konservuotais žirneliais, salotos su vištienos filė, alyvuogės su šviežiais agurkais, salotos su majonezu, salotos su daržovėmis, vakarienė su bulvėmis, vakarienė su vištienos filė, alyvuogės su morkomis

Kategorijos