Olivier su žuvimi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

Olivier su žuvimi

"Olivier" salotos yra būtina bet kokio šventinio stalo dalis. Kiekviena šeimininkė jas ruošia savaip, tačiau pagrindiniai ingredientai paprastai nesikeičia. Europoje salotos žinomos "rusiškų" pavadinimu, o Rusijoje plačiai paplitęs jų analogas - salotos "Stoličnyj". Pagrindiniai "Olivier" ingredientai yra bulvės, kiaušiniai, agurkai ir žalieji žirneliai. Mėsos sudedamoji salotų dalis yra įvairi - nuo dešros iki jautienos liežuvio. Siūlome ruošti Olivjė salotų variantą su žuvimi.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
147 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Žuvis, kiaušinis
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Olivier su žuvimi Žingsnis 1
Bulves ir morkas supjaustykite dideliais kubeliais.

Žingsnis 2

Olivier su žuvimi Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite kiaušinius ir agurką.

Žingsnis 3

Olivier su žuvimi Žingsnis 3
Nuo žuvies nuimkite odą ir supjaustykite vidutinio dydžio griežinėliais.

Žingsnis 4

Olivier su žuvimi Žingsnis 4
Visus paruoštus produktus sudėkite į salotinę.

Žingsnis 5

Olivier su žuvimi Žingsnis 5
Salotas pagardinkite majonezu. Druskos ir pipirų pagal skonį. Kruopščiai išmaišykite ingredientus. Salotas patiekite iš karto po gaminimo arba atšaldytas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos