Publikavimo data: 2024-03-25
Olivier su žuvimi
"Olivier" salotos yra būtina bet kokio šventinio stalo dalis. Kiekviena šeimininkė jas ruošia savaip, tačiau pagrindiniai ingredientai paprastai nesikeičia. Europoje salotos žinomos "rusiškų" pavadinimu, o Rusijoje plačiai paplitęs jų analogas - salotos "Stoličnyj". Pagrindiniai "Olivier" ingredientai yra bulvės, kiaušiniai, agurkai ir žalieji žirneliai. Mėsos sudedamoji salotų dalis yra įvairi - nuo dešros iki jautienos liežuvio. Siūlome ruošti Olivjė salotų variantą su žuvimi.
Žingsnis 1
Bulves ir morkas supjaustykite dideliais kubeliais.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite kiaušinius ir agurką.
Žingsnis 3
Nuo žuvies nuimkite odą ir supjaustykite vidutinio dydžio griežinėliais.
Žingsnis 4
Visus paruoštus produktus sudėkite į salotinę.
Žingsnis 5
Salotas pagardinkite majonezu. Druskos ir pipirų pagal skonį. Kruopščiai išmaišykite ingredientus. Salotas patiekite iš karto po gaminimo arba atšaldytas.
Kategorijos