Publikavimo data: 2024-09-17
Oranžinė Šarlotė.
Šį receptą gavau iš mamos, žinau jį nuo vaikystės. Jį labai lengva pagaminti, pirmą kartą gaminau, kai man buvo 13 metų, ir tada man pavyko. Jis gaunasi orus ir minkštas.
Žingsnis 1
Atskirkite baltymus nuo trynių
Žingsnis 2
Išplakite baltymus iki standžių putų kartu su 100 g cukraus.
Žingsnis 3
Kiaušinių trynius plakite kartu su 100 g cukraus, kol jie taps balkšvo atspalvio.
Žingsnis 4
Apelsiną supjaustykite griežinėliais, suberkite likusį cukrų ir cinamoną.
Žingsnis 5
Sudėkite kiaušinių baltymus, kiaušinių trynius ir 350 g miltų, viską atsargiai, be jokių pastangų sumaišykite plaktuvu.
Žingsnis 6
Į riebalais išteptą formą supilkite dalį tešlos, sudėkite apelsiną, ant viršaus supilkite likusią tešlą.
Žingsnis 7
Įdėkite formą į įkaitintą orkaitę iki 180˚C ir kepkite 25 minutes.
Kategorijos