Oranžinė Šarlotė. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Oranžinė Šarlotė.

Šį receptą gavau iš mamos, žinau jį nuo vaikystės. Jį labai lengva pagaminti, pirmą kartą gaminau, kai man buvo 13 metų, ir tada man pavyko. Jis gaunasi orus ir minkštas.
Gaminimo laikas
39 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
253 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
45 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.88/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Atskirkite baltymus nuo trynių

Žingsnis 2

Oranžinė Šarlotė. Žingsnis 2
Išplakite baltymus iki standžių putų kartu su 100 g cukraus.

Žingsnis 3

Oranžinė Šarlotė. Žingsnis 3
Kiaušinių trynius plakite kartu su 100 g cukraus, kol jie taps balkšvo atspalvio.

Žingsnis 4

Oranžinė Šarlotė. Žingsnis 4
Apelsiną supjaustykite griežinėliais, suberkite likusį cukrų ir cinamoną.

Žingsnis 5

Oranžinė Šarlotė. Žingsnis 5
Sudėkite kiaušinių baltymus, kiaušinių trynius ir 350 g miltų, viską atsargiai, be jokių pastangų sumaišykite plaktuvu.

Žingsnis 6

Oranžinė Šarlotė. Žingsnis 6
Į riebalais išteptą formą supilkite dalį tešlos, sudėkite apelsiną, ant viršaus supilkite likusią tešlą.

Žingsnis 7

Oranžinė Šarlotė. Žingsnis 7
Įdėkite formą į įkaitintą orkaitę iki 180˚C ir kepkite 25 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos