Publikavimo data: 2025-08-16
Originalios salotos su kalmarais ir marinuotais agurkais
Kalmarų patiekalai - puikus užkandis prie baltojo vyno ir alaus. Šventei paruoškite originalių salotų su kalmarais ir marinuotais agurkais. Tai labai paprastas ir skanus patiekalas, kuris ruošiamas su marinuotais moliuskais. Tokių kalmarų galite įsigyti jūros gėrybių skyriuje. Kad užkandis būtų įspūdingai patiektas, naudokite kulinarinį žiedą. Tai paprastas prietaisas, kuris naudojamas salotoms suteikti gražią tolygią formą. Jį galima pasigaminti namuose iš improvizuotų medžiagų.
Žingsnis 1
Paruoškite ryžius: kruopas užpilkite šaltu vandeniu santykiu 1:2. Užvirinkite. Druska. Virkite 20 minučių. Į išvirusius ryžius įpilkite augalinio aliejaus ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Pasirūpinkite likusiu maistu. Susmulkinkite kalmarus trintuvu. Obuolius ir svogūnus apšlakstykite citrinos sultimis. Obuolius sumaišykite su Pekino kopūstais.
Žingsnis 3
Sudėkite salotas. Padėkite kepimo žiedą ant didelės plokščios lėkštės. Sudėkite ryžius, tada majonezą, obuolį ir kopūstus, vėl majonezą. Tada sudėkite kalmarus, majonezą, agurkus, svogūnus, vėl majonezą ir kalmarus. Pabarstykite kukurūzus, aptepkite majonezu, sudėkite kopūstus ir obuolį, majonezą ir ryžius. Vėl užtepkite majonezo ir apibarstykite tarkuotu kiaušiniu. Palikite salotas 1 valandai.
Kategorijos