Publikavimo data: 2025-08-17
Originalūs lavašo užkandžiai su dešra, sūriu ir žolelėmis
Sotus, aromatingas ir pikantiškas užkandis su aštriu rūkytos dešros prieskoniu paruošiamas vos per 15 minučių. Jo nereikia nei virti, nei kepti. Tiesiog sutarkuokite ją ir padėkite į šalį. Labai tinka užimtiems žmonėms. Tokie pusryčiai pasotins iki pietų arba kaip užkandis neleis alkiui atslūgti iki vakaro. Tokie užkandžiai patiks ir vaikams, kuriuos reikėtų išmokyti gaminti ir pradėti nuo tokių paprastų patiekalų. Nėra abejonių, kad jiems patiks.
Žingsnis 1
Smulkiai susmulkinkite žoleles ir sumaišykite jas dubenyje. Kietąjį sūrį sutarkuokite stambia tarka. Dešrą supjaustykite šiaudeliais.
Žingsnis 2
Supjaustykite lavašą apskritimu ir aptepkite jį varške. Pabarstykite žolelėmis, tada išdėliokite dešrą ir sūrį. Perlenkite lakštą per pusę, tada dar kartą perlenkite per pusę, kad gautųsi trikampis.
Kategorijos