Publikavimo data: 2024-06-22
Oro charlotte su obuoliais
Mano vaikystės receptas. Vienas mėgstamiausių pyragų mūsų šeimoje. Pasirodo labai skanus ir lengvai paruošiamas. Svarbiausia, kad nereikia matuoti cukraus ir miltų proporcijų, nes viskas paprasta, "stiklinė už stiklinės".
Žingsnis 1
Obuolius supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Kiaušinių baltymus išplakite su cukrumi.
Žingsnis 3
Sudėkite trynius ir plakite su baltymais iki vientisos masės.
Žingsnis 4
Sumaišykite miltus, sodą ir persijokite į kiaušinių masę, įmaišykite grietinę.
Žingsnis 5
Viską išmaišykite, į tešlą sudėkite griežinėliais supjaustytus obuolius.
Žingsnis 6
Tešlą sudėkite į aliejumi pateptą formą.
Žingsnis 7
Kepkite 25 minutes iki 180˚C įkaitintoje orkaitėje.
Žingsnis 8
Atvėsinkite charlotte
Kategorijos