Padažas dolmai iš grietinės ir česnakų pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Padažas dolmai iš grietinės ir česnakų

Aromatingą dolmą galima papildyti padažu, kad patiekalas būtų dar skanesnis. Klasikiniame variante padažas gaminamas iš matsoni su žolelėmis ir česnakais. Tačiau parduotuvėse lengviau rasti grietinės, todėl aš dažnai ją keičiu matsoni. Žalumynus galite rinktis pagal savo skonį, tačiau nereikėtų eksperimentuoti su prieskoniais.
Gaminimo laikas
5 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
171 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.93/5 (28 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Padažas dolmai iš grietinės ir česnakų Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Dubenyje sumaišykite grietinę, krapus, kalendras ir česnaką. Pagardinkite druska ir išmaišykite. Supilkite į puodą ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos