Padažas grybučiams pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Padažas grybučiams

Gaminimo laikas
22 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
180 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
25 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.11/5 (38 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Padažas grybučiams Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūnus.

Žingsnis 2

Padažas grybučiams Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite česnaką ir sutarkuokite imbierą per mažą tarką. Aitriąją papriką supjaustykite plonais žiedais.

Žingsnis 3

Padažas grybučiams Žingsnis 3
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Kepkite svogūnus ant vidutinės ugnies 5 minutes, kol taps skaidrūs ir auksiniai.

Žingsnis 4

Padažas grybučiams Žingsnis 4
Į keptuvę suberkite česnaką, imbierą ir aitriąją papriką. Viską išmaišykite ir kepkite dar 3 minutes.

Žingsnis 5

Padažas grybučiams Žingsnis 5
Kibirkštyje pašildykite obuolių sidro actą. Suberkite rudąjį cukrų ir gerai išmaišykite, kol ištirps.

Žingsnis 6

Padažas grybučiams Žingsnis 6
Į dubenėlį sudėkite troškintas daržoves, sojų padažą, pomidorų pastą ir krakmolą. Kruopščiai išmaišykite.

Žingsnis 7

Padažas grybučiams Žingsnis 7
Padažą maišydami virkite dar 5-7 minutes. Jis turėtų sutirštėti. Paragaukite ir, jei reikia, įberkite žiupsnelį druskos.

Žingsnis 8

Padažas grybučiams Žingsnis 8
Padažas grybučiams jau paruoštas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos