Publikavimo data: 2024-05-19
Padažas grybučiams
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūnus.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite česnaką ir sutarkuokite imbierą per mažą tarką. Aitriąją papriką supjaustykite plonais žiedais.
Žingsnis 3
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Kepkite svogūnus ant vidutinės ugnies 5 minutes, kol taps skaidrūs ir auksiniai.
Žingsnis 4
Į keptuvę suberkite česnaką, imbierą ir aitriąją papriką. Viską išmaišykite ir kepkite dar 3 minutes.
Žingsnis 5
Kibirkštyje pašildykite obuolių sidro actą. Suberkite rudąjį cukrų ir gerai išmaišykite, kol ištirps.
Žingsnis 6
Į dubenėlį sudėkite troškintas daržoves, sojų padažą, pomidorų pastą ir krakmolą. Kruopščiai išmaišykite.
Žingsnis 7
Padažą maišydami virkite dar 5-7 minutes. Jis turėtų sutirštėti. Paragaukite ir, jei reikia, įberkite žiupsnelį druskos.
Žingsnis 8
Padažas grybučiams jau paruoštas.
Kategorijos