Padažas grybučiams pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Padažas grybučiams

Gaminimo laikas
22 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
180 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
25 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.11/5 (38 bal.)

Žingsnis 1

Padažas grybučiams Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūnus.

Žingsnis 2

Padažas grybučiams Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite česnaką ir sutarkuokite imbierą per mažą tarką. Aitriąją papriką supjaustykite plonais žiedais.

Žingsnis 3

Padažas grybučiams Žingsnis 3
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Kepkite svogūnus ant vidutinės ugnies 5 minutes, kol taps skaidrūs ir auksiniai.

Žingsnis 4

Padažas grybučiams Žingsnis 4
Į keptuvę suberkite česnaką, imbierą ir aitriąją papriką. Viską išmaišykite ir kepkite dar 3 minutes.

Žingsnis 5

Padažas grybučiams Žingsnis 5
Kibirkštyje pašildykite obuolių sidro actą. Suberkite rudąjį cukrų ir gerai išmaišykite, kol ištirps.

Žingsnis 6

Padažas grybučiams Žingsnis 6
Į dubenėlį sudėkite troškintas daržoves, sojų padažą, pomidorų pastą ir krakmolą. Kruopščiai išmaišykite.

Žingsnis 7

Padažas grybučiams Žingsnis 7
Padažą maišydami virkite dar 5-7 minutes. Jis turėtų sutirštėti. Paragaukite ir, jei reikia, įberkite žiupsnelį druskos.

Žingsnis 8

Padažas grybučiams Žingsnis 8
Padažas grybučiams jau paruoštas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
padažai ir marinatai, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, kriaušių sezonas, obuolių sezonas, confit, uogienė, be bendrų alergenų, receptų knyga, uogienė su obuoliais, uogienė su apelsinais

Kategorijos