Padažas krevetėms pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-27

Padažas krevetėms

Ryškaus ir sodraus skonio naminis krevečių padažas, kurį galite lengvai pasigaminti patys, sugaišdami nedaug laiko ir naudodami minimalų kiekį ingredientų. Padažą galite patiekti atskirai arba užpilti ant krevečių patiekdami su salotomis ar garnyrais. Šis padažo variantas taip pat puikiai tiks su kitomis jūros gėrybėmis ir žuvimi. Aštrus priedas su saldžiomis natomis bus įvertintas prie jūsų stalo. Skirtingai nei pirktinių padažų sudėtyje, tikrai būsite tikri dėl ingredientų šviežumo ir kokybės.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
187 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Sojos
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 4/5
Reitingas: 3.88/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Padažas krevetėms Žingsnis 1
Į atskirą dubenį sudėkite grietinę, papriką ir terijakio padažą. Įpilkite sojų padažo ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Padažas krevetėms Žingsnis 2
Aitriąją papriką supjaustykite plonais griežinėliais. Sudėkite į padažą, pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Padažas krevetėms Žingsnis 3
Padėkite padažą į šaldytuvą 10-15 minučių ir leiskite jam susigerti. Patiekite padažą atskirame inde arba juo pagardinkite krevetes, salotas ar garnyrą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos