Publikavimo data: 2024-03-27
Padažas krevetėms
Ryškaus ir sodraus skonio naminis krevečių padažas, kurį galite lengvai pasigaminti patys, sugaišdami nedaug laiko ir naudodami minimalų kiekį ingredientų. Padažą galite patiekti atskirai arba užpilti ant krevečių patiekdami su salotomis ar garnyrais. Šis padažo variantas taip pat puikiai tiks su kitomis jūros gėrybėmis ir žuvimi. Aštrus priedas su saldžiomis natomis bus įvertintas prie jūsų stalo. Skirtingai nei pirktinių padažų sudėtyje, tikrai būsite tikri dėl ingredientų šviežumo ir kokybės.
Žingsnis 1
Į atskirą dubenį sudėkite grietinę, papriką ir terijakio padažą. Įpilkite sojų padažo ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Aitriąją papriką supjaustykite plonais griežinėliais. Sudėkite į padažą, pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Padėkite padažą į šaldytuvą 10-15 minučių ir leiskite jam susigerti. Patiekite padažą atskirame inde arba juo pagardinkite krevetes, salotas ar garnyrą.
Kategorijos