Publikavimo data: 2024-04-08
Padažas traškučiams
Kiek yra traškučių variantų, tiek yra ir įvairių padažų. Padažas prie traškučių atskleidžia ir papildo garnyro skonį. Padažą traškučiams lengva pasigaminti namuose. Pavyzdžiui, galite paruošti klasikinį sūrio padažą bulvytėms. Tinkamiausia sūrio rūšis yra čederis. Jis suteikia nepakartojamą skonį ir aromatą. Čederį galima pakeisti kitu kietuoju sūriu: goudos, parmezano, maasdamo ir kt.
Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir suberkite miltus. Nuolat maišykite, kad nesusidarytų gumuliukų. Kepkite 2-4 minutes. Supilkite pieną, suberkite tarkuotą sūrį, druską ir pipirus. Padažą 2 minutes kaitinkite ant silpnos ugnies. Nuimkite nuo ugnies ir maišykite, kol sūris ištirps. Atvėsinkite padažą šaldytuve ir patiekite.
Kategorijos