Padažas traškučiams pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-08

Padažas traškučiams

Kiek yra traškučių variantų, tiek yra ir įvairių padažų. Padažas prie traškučių atskleidžia ir papildo garnyro skonį. Padažą traškučiams lengva pasigaminti namuose. Pavyzdžiui, galite paruošti klasikinį sūrio padažą bulvytėms. Tinkamiausia sūrio rūšis yra čederis. Jis suteikia nepakartojamą skonį ir aromatą. Čederį galima pakeisti kitu kietuoju sūriu: goudos, parmezano, maasdamo ir kt.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
229 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.91/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Padažas traškučiams Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir suberkite miltus. Nuolat maišykite, kad nesusidarytų gumuliukų. Kepkite 2-4 minutes. Supilkite pieną, suberkite tarkuotą sūrį, druską ir pipirus. Padažą 2 minutes kaitinkite ant silpnos ugnies. Nuimkite nuo ugnies ir maišykite, kol sūris ištirps. Atvėsinkite padažą šaldytuve ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos