Publikavimo data: 2024-06-09
Patelės salotos su dešra, alyvuogėmis ir putpelių kiaušiniais
Iš kelių rūšių dešrų, alyvuogių, putpelių kiaušinių ir Pekino kopūstų pagamintos salotos yra labai turtingos skonių ir aromatų. Nepakartojamą puokštę papildo parmezano sūris, Dižono garstyčios, pomidorai. Visos daržovės subalansuoja riebalų ir angliavandenių pusiausvyrą, patiekalą papildo taip svarbiomis skaidulinėmis medžiagomis ir vitaminų arsenalu. Beje, jis paruošiamas greitai, tiesiogine to žodžio prasme per 20 minučių, ir visa šeima galės skaniai pavalgyti.
Žingsnis 1
Susmulkinkite pekino kopūstus rankomis ir išdėliokite juos lėkštėje, kurioje patiekite salotas. Majonezą sumaišykite su garstyčiomis ir gautu padažu lengvai aptepkite kopūstus.
Žingsnis 2
Dešrą supjaustykite juostelėmis ir sudėkite ant kopūstų. Ant viršaus sudėkite žiedais supjaustytas alyvuoges. Tada - per pusę perpjautus virtus kiaušinius. Ant salotų viršaus išdėliokite pomidorų griežinėlius. Apšlakstykite padažu ir sutarkuokite parmezaną.
Kategorijos