Pavasario duona pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Pavasario duona

Visiems patariu išbandyti šią įdomią duoną. Ją pagaminti lengviau, nei atrodo. Išbandykite patys.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
235 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
38 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 3.67/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Pavasario duona Žingsnis 1
Į persijotus kvietinius ir ruginius miltus supilkite sausas mieles, cukrų ir druską. Supilkite šiltą vandenį ir užminkykite tešlą. Palikite 1,5 valandos.

Žingsnis 2

Pavasario duona Žingsnis 2
Nuplaukite žalumynus, nusausinkite ir sudėkite juos į blenderio dubenį. Įpilkite 3 šaukštus augalinio aliejaus, susmulkinkite.

Žingsnis 3

Pavasario duona Žingsnis 3
Tešlą iškočiokite į sluoksnį, sudėkite susmulkintas žoleles.

Žingsnis 4

Pavasario duona Žingsnis 4
Susukite jį.

Žingsnis 5

Pavasario duona Žingsnis 5
Perpjaukite išilgai į 2 lygias dalis.

Žingsnis 6

Pavasario duona Žingsnis 6
Įrišimas.

Žingsnis 7

Įdėkite į formą. Palikite 40 min. pastovėti. Kepkite 20-25 min. 180 C įkaitintoje orkaitėje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
miltų antrieji patiekalai, kepama orkaitėje ant kepimo skardos, kepimas, paprasta, yra bendrų alergenų, duona, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, duona su salyklu, duona su ruginiais miltais, kepimas su ruginiais miltais, duona su sausomis mielėmis

Kategorijos