Persikų tyrė su obuoliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Persikų tyrė su obuoliais

Jei perkate persikų tyrę parduotuvėje, tai labai sunku, reikia atidžiai perskaityti sudėtį, kad įsitikintumėte, jog nėra kenksmingų kancerogenų ar priedų. Daug paprasčiau ir maloniau ją pasigaminti patiems namuose ir būti tikriems dėl kokybės. O jei prie persikų pridėsite šiek tiek obuolių, tyrei suteiksite papildomo gaivaus lengvo rūgščiai saldaus skonio, kuris sužavės nuo pat pirmo šaukšto.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
99 kcal.
Angliavandeniai
25 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.2/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Persikų tyrė su obuoliais Žingsnis 1
Obuolius supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 2

Persikų tyrė su obuoliais Žingsnis 2
Persiką supjaustykite skiltelėmis.

Žingsnis 3

Persikų tyrė su obuoliais Žingsnis 3
Persikus ir obuolius sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu, suberkite cukrų ir virkite ant vidutinės ugnies 20-30 minučių.

Žingsnis 4

Persikų tyrė su obuoliais Žingsnis 4
Nusausinkite vandenį. Persikus ir obuolius 15-20 min. plakite mikseriu, kol pasidarys tiršta tyrė, be gumulėlių ir gumuliukų.

Žingsnis 5

Persikų tyrė su obuoliais Žingsnis 5
Tyrė jau paruošta, galite supilti į stiklainius, sudėti į šaldytuvą arba patiekti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, vaisių desertai, paprastai, mažai kalorijų, per 10 minučių, spanguolių sezonas, šaltalankių sezonas, vaisių tyrės, be įprastų alergenų, receptų knyga

Kategorijos