Publikavimo data: 2025-08-18
Persikų tyrė su obuoliais
Jei perkate persikų tyrę parduotuvėje, tai labai sunku, reikia atidžiai perskaityti sudėtį, kad įsitikintumėte, jog nėra kenksmingų kancerogenų ar priedų. Daug paprasčiau ir maloniau ją pasigaminti patiems namuose ir būti tikriems dėl kokybės. O jei prie persikų pridėsite šiek tiek obuolių, tyrei suteiksite papildomo gaivaus lengvo rūgščiai saldaus skonio, kuris sužavės nuo pat pirmo šaukšto.
Žingsnis 1
Obuolius supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Persiką supjaustykite skiltelėmis.
Žingsnis 3
Persikus ir obuolius sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu, suberkite cukrų ir virkite ant vidutinės ugnies 20-30 minučių.
Žingsnis 4
Nusausinkite vandenį. Persikus ir obuolius 15-20 min. plakite mikseriu, kol pasidarys tiršta tyrė, be gumulėlių ir gumuliukų.
Žingsnis 5
Tyrė jau paruošta, galite supilti į stiklainius, sudėti į šaldytuvą arba patiekti.
Kategorijos