Persikų uogienė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

Persikų uogienė

Persikų uogienė - skanus ir sveikas desertas, kepinių įdaras, košės ir ledų užpildas. Švieži persikai - puikus būdas padidinti hemoglobino kiekį kraujyje ir sustiprinti imunitetą. Be to, juose mažai kalorijų ir daug drėgmės, tačiau jie yra maistingi ir leidžia ilgai jaustis sotiems. Džiūveliuose išsaugomos beveik visos naudingosios savybės. Vaisiai skanėstui turėtų būti vartojami prinokę, bet tankūs, nepažeisti.
Gaminimo laikas
300 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
103 kcal.
Angliavandeniai
27 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.84/5 (37 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Persikų uogienė Žingsnis 1
Paruoškite sirupą. Sudėkite persikų skilteles į puodą arba dubenį, suberkite cukrų. Palikite bent 3-4 valandoms.

Žingsnis 2

Persikų uogienė Žingsnis 2
Pereikite prie pirmojo gaminimo etapo. Dėkite persikus ant vidutinės ugnies. Kai užvirs, sumažinkite ugnį iki silpnos ir virkite 5 minutes. Nugriebkite susidariusias putas. Tada leiskite persikų uogienei visiškai atvėsti kambario temperatūroje.

Žingsnis 3

Persikų uogienė Žingsnis 3
Užvirkite sirupą. Išimkite persikų skilteles iš puodo. Uždekite sirupą ant vidutinės ugnies, sumažinkite ugnį iki silpnos ir virkite 10 minučių.

Žingsnis 4

Persikų uogienė Žingsnis 4
Užbaigti uogienės kūrimą. Išspauskite pusės citrinos sultis, gerai išmaišykite ir virkite 10-15 minučių. Sudėkite vaisius ir virkite dar 10 minučių, retkarčiais pamaišydami.

Žingsnis 5

Uždarykite uogienę. Sudėkite persikų uogienę į stiklainius ir uždarykite dangteliais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos