Publikavimo data: 2024-06-23
Philo su aviečių uogiene
Aviečių uogienė turi daug naudingų savybių, kurios leidžia atgaivinti organizmą. Produkte gausu baltymų ir riebalų, todėl jis padeda greitai įveikti alkį. Norint pajusti aviečių uogienės naudą, ją reikėtų vartoti reguliariai ir pagrįstais kiekiais. Džemą galite nusipirkti bet kurioje maisto prekių parduotuvėje, tačiau naminis džemas laikomas naudingiausiu. Naudodami fillo tešlą ir uogienę, galite pasigaminti subtilų pyragą.
Žingsnis 1
Paruoškite pyrago įdarą. Į dubenį įmuškite kiaušinį ir įpilkite šiek tiek pieno. Mišinį gerai išmaišykite plaktuvu, kad taptų vientisas. Į kitą dubenį supilkite grietinę, suberkite cukraus pudrą ir šiek tiek aviečių uogienės, kruopščiai išmaišykite.
Žingsnis 2
Pagaminkite pyragą. Pirmąjį tešlos lakštą dėkite ant kepimo skardos, aptepkite kiaušinio ir pieno mišiniu ir perlenkite per pusę. Tada išklokite kitą tešlos lakštą, patepkite kiaušinio ir pieno mišiniu ir ant viršaus užtepkite grietinės. Kitus kelis lakštus aptepkite aviečių džemu, nepamiršdami patepti kiaušinio ir pieno mišiniu.
Žingsnis 3
Pyragą iškepkite su aviečių džemu. Paskutinį tešlos sluoksnį uždėkite ant pyrago, nesulenkdami jo per pusę. Apvyniokite kraštus po dugnu. Viršų aptepkite kiaušinio ir pieno mišiniu ir apibarstykite aguonomis. Dėkite pyragą į įkaitintą orkaitę ir kepkite 30 minučių.
Kategorijos