Philo su bruknėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Philo su bruknėmis

Paprastas ir lengvas Vienos štrudelis iš trapios traškios fillo tešlos ir kvapnaus bruknių ir obuolių įdaro suteiks energijos ir pasotins naudingais vitaminais bei mikroelementais. Beje, bruknės pasižymi skausmą malšinančiu, karščiavimą mažinančiu ir priešuždegiminiu poveikiu. Šios uogos kovoja su mikrobais, palankiai veikia kraujagysles ir kraują, neleidžia susidaryti kraujo krešuliams. O obuoliai gerina smegenų veiklą ir stiprina širdies ir kraujagyslių sistemą.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
236 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
26 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.86/5 (29 bal.)

Žingsnis 1

Philo su bruknėmis Žingsnis 1
Paruoškite štrudelio įdarą. Sumaišykite spanguoles, griežinėliais supjaustytus obuolius ir cukrų.

Žingsnis 2

Philo su bruknėmis Žingsnis 2
Iškepkite štrudelį. Pirmąjį tešlos lakštą dėkite ant kepimo skardos ir patepkite aliejumi. Tą patį pakartokite su visais kitais lakštais. Paskutinį lakštą pabarstykite džiūvėsėliais ir sudėkite įdarą. Suvyniokite, patepkite aliejumi ir dėkite ant kepimo skardos siūle žemyn. Kepkite štrudelį 40 minučių 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepimas, sluoksniuotos tešlos gaminiai, vaisių desertai, grietinėlės ir pieno desertai, paprasta, bendri alergenai, braškių sezonas, receptų knyga, kepimas su grietine, kepimas su sūriu, kepimas su varške, kepimas su kakava, kepimas su vaisiais

Kategorijos