Philo su goudos sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Philo su goudos sūriu

Filo su goudos sūriu - tai užkandis iš plonos tešlos su dideliu kiekiu kreminio tiršto įdaro. Kad sūris tolygiai išsilydytų, prieš tai jį sutarkuokite tarka. Šio karšto ir skanaus patiekalo apetitą žadinančio aromato suteiks džiovintų ar šviežių žolelių priedas.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
303 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Philo su goudos sūriu Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Kiaušinius sumaišykite su pienu. Tada sutarkuokite sūrį ir įmaišykite į mišinį. Išmaišykite mišinį iki vientisos konsistencijos. Pagal skonį įberkite raudonėlio ir druskos. Ištirpinkite sviestą.

Žingsnis 2

Philo su goudos sūriu Žingsnis 2
Paruoškite tešlą. Ištraukite pirmą tešlos lakštą ir švelniai suplokite jį kočėlu. Įdėkite ją į formą ir ištepkite sviestu. Taip pat elkitės su dar dviem tešlos plokštelėmis.

Žingsnis 3

Philo su goudos sūriu Žingsnis 3
Įdarykite pyragą. Ant tešlos dėkite sūrio įdarą ir uždenkite likusiais 3 lakštais. Nepamirškite kiekvieną pyrago sluoksnį patepti ištirpintu sviestu. Tada pašaukite pyragą į įkaitintą orkaitę ir kepkite 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos