Publikavimo data: 2024-06-23
Philo su goudos sūriu
Filo su goudos sūriu - tai užkandis iš plonos tešlos su dideliu kiekiu kreminio tiršto įdaro. Kad sūris tolygiai išsilydytų, prieš tai jį sutarkuokite tarka. Šio karšto ir skanaus patiekalo apetitą žadinančio aromato suteiks džiovintų ar šviežių žolelių priedas.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Kiaušinius sumaišykite su pienu. Tada sutarkuokite sūrį ir įmaišykite į mišinį. Išmaišykite mišinį iki vientisos konsistencijos. Pagal skonį įberkite raudonėlio ir druskos. Ištirpinkite sviestą.
Žingsnis 2
Paruoškite tešlą. Ištraukite pirmą tešlos lakštą ir švelniai suplokite jį kočėlu. Įdėkite ją į formą ir ištepkite sviestu. Taip pat elkitės su dar dviem tešlos plokštelėmis.
Žingsnis 3
Įdarykite pyragą. Ant tešlos dėkite sūrio įdarą ir uždenkite likusiais 3 lakštais. Nepamirškite kiekvieną pyrago sluoksnį patepti ištirpintu sviestu. Tada pašaukite pyragą į įkaitintą orkaitę ir kepkite 30 minučių.
Kategorijos