Publikavimo data: 2024-06-23
Philo su grietinėlės sūriu
Sūrio lazdelės yra universalus užkandis, kuris visada laukiamas. Jiems gaminti puikiai tinka plonas, lengvas ir nesunkus filo lakštas. Trapi tešla ir švelnus sūrio įdaras nepaliks abejingų. Be to, jas labai lengva paruošti. Sūrio lazdelių istorija siejama su duonos lazdelėmis grissini, atsiradusiomis Turino provincijoje. Pagal vieną iš versijų, jas išrado kepėjas princui, kuris turėjo virškinimo problemų ir negalėjo valgyti blogai iškeptos duonos.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Nedideliame dubenyje sumaišykite kreminį sūrį, tarkuotą parmezaną ir kiaušinį ir gerai išmaišykite. Įdarą sudėkite į konditerinį maišelį.
Žingsnis 2
Paruoškite sūrio vamzdelius. Tam paimkite filė lakštą ir patepkite jį sviestu. Iš konditerinio maišelio išilgai ilgojo krašto išspauskite sūrio įdarą. Suvyniokite į vamzdelį, perpjaukite jį per pusę. Procedūrą pakartokite su visais filo lakštais. Kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi, patepkite aliejumi ir sudėkite ant jos sūrio lazdeles. Dėkite į įkaitintą orkaitę 15 minučių.
Kategorijos