Philo su grietinėlės sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Philo su grietinėlės sūriu

Sūrio lazdelės yra universalus užkandis, kuris visada laukiamas. Jiems gaminti puikiai tinka plonas, lengvas ir nesunkus filo lakštas. Trapi tešla ir švelnus sūrio įdaras nepaliks abejingų. Be to, jas labai lengva paruošti. Sūrio lazdelių istorija siejama su duonos lazdelėmis grissini, atsiradusiomis Turino provincijoje. Pagal vieną iš versijų, jas išrado kepėjas princui, kuris turėjo virškinimo problemų ir negalėjo valgyti blogai iškeptos duonos.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
431 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
31 g
Angliavandeniai
24 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.8/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Philo su grietinėlės sūriu Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Nedideliame dubenyje sumaišykite kreminį sūrį, tarkuotą parmezaną ir kiaušinį ir gerai išmaišykite. Įdarą sudėkite į konditerinį maišelį.

Žingsnis 2

Philo su grietinėlės sūriu Žingsnis 2
Paruoškite sūrio vamzdelius. Tam paimkite filė lakštą ir patepkite jį sviestu. Iš konditerinio maišelio išilgai ilgojo krašto išspauskite sūrio įdarą. Suvyniokite į vamzdelį, perpjaukite jį per pusę. Procedūrą pakartokite su visais filo lakštais. Kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi, patepkite aliejumi ir sudėkite ant jos sūrio lazdeles. Dėkite į įkaitintą orkaitę 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos