Philo su kietuoju sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Philo su kietuoju sūriu

Fillo tešlos vamzdelius su kietuoju sūriu galima patiekti pusryčiams, papuošti šventinį stalą arba pasiimti į iškylą. Šį užkandį paruošite per kiek daugiau nei pusvalandį, naudodami parduotuvėje pirktą fillo tešlą. Ją pirkdami atkreipkite dėmesį į pakuotės sandarumą, net mažiausia skylutė gali lemti nekokybišką gaminį - iš sausų tešlos lakštų nepavyks iškepti erdvių kepinių. Galite naudoti bet kokį kietąjį sūrį - parmezaną, mocarelą, gaudą ir kt.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
446 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
30 g
Angliavandeniai
26 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.25/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Philo su kietuoju sūriu Žingsnis 1
Iš tešlos suformuokite vamzdelius. Padėkite tešlos lakštą ant darbinio paviršiaus ir patepkite alyvuogių aliejumi. Tolygiai paskirstykite tarkuotą sūrį ir smulkiai supjaustytas žoleles. Atsargiai susukite tešlą į vamzdelį. Taip suvyniokite visus sūriu ir žolelėmis įdarytus lakštus.

Žingsnis 2

Philo su kietuoju sūriu Žingsnis 2
Paruoškite patiekalą. Kepimo skardą išklokite kepimo pergamentu ir atsargiai perkelkite visus vamzdelius. Apšlakstykite juos aliejumi ir pabarstykite sezamo sėklomis. Dėkite skardą į įkaitintą orkaitę 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepimas, sluoksniuotos tešlos gaminiai, vaisių desertai, grietinėlės ir pieno desertai, paprasta, bendri alergenai, braškių sezonas, receptų knyga, kepimas su grietine, kepimas su sūriu, kepimas su varške, kepimas su kakava, kepimas su vaisiais

Kategorijos