Publikavimo data: 2024-06-23
Philo su kietuoju sūriu
Fillo tešlos vamzdelius su kietuoju sūriu galima patiekti pusryčiams, papuošti šventinį stalą arba pasiimti į iškylą. Šį užkandį paruošite per kiek daugiau nei pusvalandį, naudodami parduotuvėje pirktą fillo tešlą. Ją pirkdami atkreipkite dėmesį į pakuotės sandarumą, net mažiausia skylutė gali lemti nekokybišką gaminį - iš sausų tešlos lakštų nepavyks iškepti erdvių kepinių. Galite naudoti bet kokį kietąjį sūrį - parmezaną, mocarelą, gaudą ir kt.
Žingsnis 1
Iš tešlos suformuokite vamzdelius. Padėkite tešlos lakštą ant darbinio paviršiaus ir patepkite alyvuogių aliejumi. Tolygiai paskirstykite tarkuotą sūrį ir smulkiai supjaustytas žoleles. Atsargiai susukite tešlą į vamzdelį. Taip suvyniokite visus sūriu ir žolelėmis įdarytus lakštus.
Žingsnis 2
Paruoškite patiekalą. Kepimo skardą išklokite kepimo pergamentu ir atsargiai perkelkite visus vamzdelius. Apšlakstykite juos aliejumi ir pabarstykite sezamo sėklomis. Dėkite skardą į įkaitintą orkaitę 15 minučių.
Kategorijos