Philo su kietuoju sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Philo su kietuoju sūriu

Fillo tešlos vamzdelius su kietuoju sūriu galima patiekti pusryčiams, papuošti šventinį stalą arba pasiimti į iškylą. Šį užkandį paruošite per kiek daugiau nei pusvalandį, naudodami parduotuvėje pirktą fillo tešlą. Ją pirkdami atkreipkite dėmesį į pakuotės sandarumą, net mažiausia skylutė gali lemti nekokybišką gaminį - iš sausų tešlos lakštų nepavyks iškepti erdvių kepinių. Galite naudoti bet kokį kietąjį sūrį - parmezaną, mocarelą, gaudą ir kt.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
446 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
30 g
Angliavandeniai
26 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.25/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Philo su kietuoju sūriu Žingsnis 1
Iš tešlos suformuokite vamzdelius. Padėkite tešlos lakštą ant darbinio paviršiaus ir patepkite alyvuogių aliejumi. Tolygiai paskirstykite tarkuotą sūrį ir smulkiai supjaustytas žoleles. Atsargiai susukite tešlą į vamzdelį. Taip suvyniokite visus sūriu ir žolelėmis įdarytus lakštus.

Žingsnis 2

Philo su kietuoju sūriu Žingsnis 2
Paruoškite patiekalą. Kepimo skardą išklokite kepimo pergamentu ir atsargiai perkelkite visus vamzdelius. Apšlakstykite juos aliejumi ir pabarstykite sezamo sėklomis. Dėkite skardą į įkaitintą orkaitę 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos