Publikavimo data: 2024-06-23
Philo su varške
Į ploną fillo tešlą suvyniotos lašišos su varške delikatesas taps kiekvienos šventės stalo puošmena. Šį patiekalą lengva paruošti ir jis neužims daug laiko. Tačiau jis suteiks daug emocijų dėl įdomaus švelnios lašišos filė ir varškės, kuri suteiks sūrumo, skonių derinio. Patiekalas sotus ir sveikas, nes lašišoje gausu omega-3 riebalų rūgščių ir vitaminų A, B, D ir kt.
Žingsnis 1
Paruoškite lašišą. Lašišos gabalėlius pasūdykite, papipirinkite ir apšlakstykite citrinos sultimis.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Sumaišykite smulkintus krapus su varške, gerai išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Paruoškite karštą užkandį. Ant aliejumi patepto filė lakšto paviršiaus uždėkite lašišos gabalėlį, ant viršaus užtepkite varškės sūrio su krapais. Suvyniokite tešlos turinį į ritinėlį ir padėkite ant kepimo skardos. Produkto viršų patepkite plonu sviesto sluoksniu. Pašaukite kepimo skardą į orkaitę 15 minučių.
Kategorijos