Publikavimo data: 2024-06-23
Philo su Vienos dešrelėmis
Iš fillo tešlos pagaminti patiekalai yra traškūs ir švelnūs. Kadangi tešlą galima nusipirkti užšaldytą, gaminimo procesas yra gana greitas. Karštoms dešrelėms iš fillo tešlos gaminti naudojamos Vienos dešrelės. Jos gaminamos iš iš anksto išvirtos jautienos ir kiaulienos, todėl jas galima vartoti ilgai termiškai neapdorojus.
Žingsnis 1
Tešloje pagaminkite dešrelių įdarą. Į dubenį supilkite tarkuotą sūrį ir įmuškite vieną vištos kiaušinį. Ingredientus gerai išmaišykite ir pagal skonį pasūdykite.
Žingsnis 2
Paruoškite tešlą. Išskleiskite švarų virtuvinį rankšluostį ir padėkite ant jo tešlos lakštą. Aptepkite jį plonu sviesto sluoksniu. Ant jo uždėkite kitą lakštą ir patepkite jį sviestu. Taip padėkite dar 2 lakštus, o tada tešlą supjaustykite į 6 vienodus gabalėlius.
Žingsnis 3
Sudėkite įdarą ir iškepkite dešreles. Kiekvieną tešlos gabalėlį aptepkite sūrio įdaru, ant krašto uždėkite po dešrelę ir suvyniokite. Tešlos kraštus aptepkite plaktais kiaušiniais, tada dešrelę visiškai panardinkite į kiaušinius ir perkelkite į kepimo skardą siūle žemyn. Dėkite kepimo skardą į įkaitintą orkaitę 15 minučių į 190 laipsnių temperatūros orkaitę.
Kategorijos