Philo su vištienos kiaušiniu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Philo su vištienos kiaušiniu

Kumpio, sūrio ir kiaušinių derinys laikomas vienu populiariausių pasaulyje. Pridėjus fillo tešlos, tai neįprastas užkandis ar pusryčių patiekalas. Kiaušinis kepant iškepa, filė tampa traškus ir traškus, o sūris išsilydo ir suteikia patiekalui švelnią tekstūrą. Neabejotini šio patiekalo privalumai - greitas atlikimas ir produktų prieinamumas. Sūrį geriau rinktis kietųjų rūšių - pavyzdžiui, rusišką arba olandišką. Puiku, jei kiaušiniai yra kaimiški.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
380 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
31 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.21/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Philo su vištienos kiaušiniu Žingsnis 1
Paruoškite filo įdarą. Padėkite fillo lakštą ant lėkštės. Į vidurį dėkite kumpį, sūrį ir 1 kiaušinį. Pagardinkite druska ir pipirais. Apvyniokite visus kraštus, kad gautųsi vokas. Tą patį pakartokite su antruoju filo lakštu.

Žingsnis 2

Philo su vištienos kiaušiniu Žingsnis 2
Paruoškite filo vokus. Į įkaitintą keptuvę supilkite aliejų, sudėkite vokelius ir kepkite po 7-10 minučių iš kiekvienos pusės ant vidutinės ugnies, kol taps auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepimas, sluoksniuotos tešlos gaminiai, vaisių desertai, grietinėlės ir pieno desertai, paprasta, bendri alergenai, braškių sezonas, receptų knyga, kepimas su grietine, kepimas su sūriu, kepimas su varške, kepimas su kakava, kepimas su vaisiais

Kategorijos