Philo su vištienos kiaušiniu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Philo su vištienos kiaušiniu

Kumpio, sūrio ir kiaušinių derinys laikomas vienu populiariausių pasaulyje. Pridėjus fillo tešlos, tai neįprastas užkandis ar pusryčių patiekalas. Kiaušinis kepant iškepa, filė tampa traškus ir traškus, o sūris išsilydo ir suteikia patiekalui švelnią tekstūrą. Neabejotini šio patiekalo privalumai - greitas atlikimas ir produktų prieinamumas. Sūrį geriau rinktis kietųjų rūšių - pavyzdžiui, rusišką arba olandišką. Puiku, jei kiaušiniai yra kaimiški.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
380 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
31 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.21/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Philo su vištienos kiaušiniu Žingsnis 1
Paruoškite filo įdarą. Padėkite fillo lakštą ant lėkštės. Į vidurį dėkite kumpį, sūrį ir 1 kiaušinį. Pagardinkite druska ir pipirais. Apvyniokite visus kraštus, kad gautųsi vokas. Tą patį pakartokite su antruoju filo lakštu.

Žingsnis 2

Philo su vištienos kiaušiniu Žingsnis 2
Paruoškite filo vokus. Į įkaitintą keptuvę supilkite aliejų, sudėkite vokelius ir kepkite po 7-10 minučių iš kiekvienos pusės ant vidutinės ugnies, kol taps auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos