Publikavimo data: 2024-06-23
Philo su vištienos kiaušiniu
Kumpio, sūrio ir kiaušinių derinys laikomas vienu populiariausių pasaulyje. Pridėjus fillo tešlos, tai neįprastas užkandis ar pusryčių patiekalas. Kiaušinis kepant iškepa, filė tampa traškus ir traškus, o sūris išsilydo ir suteikia patiekalui švelnią tekstūrą. Neabejotini šio patiekalo privalumai - greitas atlikimas ir produktų prieinamumas. Sūrį geriau rinktis kietųjų rūšių - pavyzdžiui, rusišką arba olandišką. Puiku, jei kiaušiniai yra kaimiški.
Žingsnis 1
Paruoškite filo įdarą. Padėkite fillo lakštą ant lėkštės. Į vidurį dėkite kumpį, sūrį ir 1 kiaušinį. Pagardinkite druska ir pipirais. Apvyniokite visus kraštus, kad gautųsi vokas. Tą patį pakartokite su antruoju filo lakštu.
Žingsnis 2
Paruoškite filo vokus. Į įkaitintą keptuvę supilkite aliejų, sudėkite vokelius ir kepkite po 7-10 minučių iš kiekvienos pusės ant vidutinės ugnies, kol taps auksinės spalvos.
Kategorijos