Philo su vyšnių uogiene pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-23

Philo su vyšnių uogiene

Iš Filo galima pagaminti aromatingą štrudelį su vyšnių uogiene. Pirmą kartą vyšnios pradėtos auginti Italijoje, Vokietijoje ir Šveicarijoje. Dabar vyšnios yra vienos populiariausių uogų. Jos vertinamos dėl nepretenzingų auginimo sąlygų ir turtingo skonio bei aromato. Rinkdamiesi vyšnias uogienei, imkite tik prinokusias uogas be pažeidimų, prieš virdami pašalinkite kauliukus ir skanėstą virkite variniame arba storasieniame puode.
Gaminimo laikas
170 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
243 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
30 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 3.93/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Philo su vyšnių uogiene Žingsnis 1
Išvirkite vyšnių uogienę. Į puodo dugną įpilkite šiek tiek vandens, sudėkite vyšnias ir cukrų, uždenkite puodą dangčiu ir palikite 2 val. Po šio laiko uogienę pastatykite ant viryklės, užvirinkite, sumažinkite ugnį ir virkite 5 minutes, nugriebdami putas.

Žingsnis 2

Philo su vyšnių uogiene Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Įdarui dubenyje sumaišykite kiaušinius, grietinėlę ir cukrų ir plakite, kol kristalai ištirps.

Žingsnis 3

Philo su vyšnių uogiene Žingsnis 3
Suformuokite ir iškepkite pyragą. 1/6 vyšnių uogienės dėkite ant fillo tešlos lakšto krašto ir susukite. Pakartokite su likusiais lakštais. Suktinukus sudėkite į formą ir pašaukite į įkaitintą orkaitę 25 minutėms. Tada ištraukite pyragą, supilkite įdarą, grąžinkite į orkaitę ir kepkite tiek pat laiko.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos