Pieniška makaronų sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Pieniška makaronų sriuba

Dažniausiai pieniškos sriubos ruošiamos iš makaronų arba įvairių grūdinių kultūrų (sorų, ryžių, manų kruopų, avižų, grikių), rečiau - iš žirnių, grybų, moliūgų ir pan. Pieniška sriuba yra vitamino D, C, kalcio, mangano, jodo ir kitų elementų šaltinis. Taigi galima teigti, kad pieno sriuba yra puikus baltymų, taip pat sudėtinių angliavandenių šaltinis.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
86 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Pieniška makaronų sriuba Žingsnis 1
Indą, kuriame bus verdami makaronai, nuplaukite šaltu vandeniu, kad pienas nepriliptų. Užvirinkite pieną

Žingsnis 2

Pieniška makaronų sriuba Žingsnis 2
Į indą su pienu suberkite makaronus, druską ir cukrų. Virkite 25 minutes. Likus 2 minutėms iki košės išjungimo įpilkite kokosų aliejaus.

Žingsnis 3

Pieniška makaronų sriuba Žingsnis 3
Pienišką sriubą supilkite į lėkštes ir ant viršaus užberkite šiek tiek stambiai sutarkuotų obuolių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji kursai, sriubos, pieno sriubos, paprastai, yra bendrų alergenų., per 30 minučių, pusryčiai, žaliasis sezonas, bulvių sezonas, morkų sezonas, receptų knyga, kiaušinių sriubos, vištienos kiaušinių sriubos, kiaušinių pusryčiai, pieno sriubos

Kategorijos