Pieniško šokolado filo pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Pieniško šokolado filo

Kiekviena namų šeimininkė nori bent kartais pradžiuginti save ir artimuosius naminiais saldumynais. O kas gali būti saldžiau ir skaniau už desertą su šokoladu? Ypač jei jį taip lengva paruošti. Skanūs filo tešlos vamzdeliai su pienišku šokoladu nepaliks abejingų, nes, be saldaus įdaro, šis desertas užkariauja širdis dėl panaudotos traškios filo tešlos. Rinkdamiesi pienišką šokoladą nepamirškite, kad kokybiškame skanėste nėra palmių aliejaus.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
480 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
26 g
Angliavandeniai
50 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.57/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pieniško šokolado filo Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Šokoladą ištirpinkite vandens vonelėje, kol taps skystas. Nuimkite nuo ugnies ir atvėsinkite iki kambario temperatūros. Atskirame dubenyje sumaišykite cukraus pudrą ir cinamoną.

Žingsnis 2

Pieniško šokolado filo Žingsnis 2
Paruoškite tešlą. Plonu sluoksniu ištepkite sviestą ant filė lakšto. Ant viršaus pabarstykite cukraus pudros ir cinamono mišiniu. Ant viršaus uždėkite kitą lakštą ir pakartokite veiksmus. Tą patį padarykite ir su trečiu lakštu.

Žingsnis 3

Pieniško šokolado filo Žingsnis 3
Paruoškite mėgintuvėlius. Ant trečiojo lakšto dėkite 3 valgomuosius šaukštus šokolado ir tolygiai paskirstykite po visą lakštą. Suvyniokite kraštus į vidurį, kad susidarytų vamzdelis. Pakartokite su likusiais lakštais ir sudėkite ant kepimo skardos. Apšlakstykite trupučiu aliejaus. Dėkite į orkaitę 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos