Publikavimo data: 2024-06-23
Pieniško šokolado filo
Kiekviena namų šeimininkė nori bent kartais pradžiuginti save ir artimuosius naminiais saldumynais. O kas gali būti saldžiau ir skaniau už desertą su šokoladu? Ypač jei jį taip lengva paruošti. Skanūs filo tešlos vamzdeliai su pienišku šokoladu nepaliks abejingų, nes, be saldaus įdaro, šis desertas užkariauja širdis dėl panaudotos traškios filo tešlos. Rinkdamiesi pienišką šokoladą nepamirškite, kad kokybiškame skanėste nėra palmių aliejaus.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Šokoladą ištirpinkite vandens vonelėje, kol taps skystas. Nuimkite nuo ugnies ir atvėsinkite iki kambario temperatūros. Atskirame dubenyje sumaišykite cukraus pudrą ir cinamoną.
Žingsnis 2
Paruoškite tešlą. Plonu sluoksniu ištepkite sviestą ant filė lakšto. Ant viršaus pabarstykite cukraus pudros ir cinamono mišiniu. Ant viršaus uždėkite kitą lakštą ir pakartokite veiksmus. Tą patį padarykite ir su trečiu lakštu.
Žingsnis 3
Paruoškite mėgintuvėlius. Ant trečiojo lakšto dėkite 3 valgomuosius šaukštus šokolado ir tolygiai paskirstykite po visą lakštą. Suvyniokite kraštus į vidurį, kad susidarytų vamzdelis. Pakartokite su likusiais lakštais ir sudėkite ant kepimo skardos. Apšlakstykite trupučiu aliejaus. Dėkite į orkaitę 15 minučių.
Kategorijos