Pieno sriuba su vermišeliais ir cukrumi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Pieno sriuba su vermišeliais ir cukrumi

Pieniška sriuba su vermišeliais - tai sriuba, kurios pagrindą sudaro pienas. Ji yra maistinga ir gerai virškinama. Pieno netoleruojantiems žmonėms šiam patiekalui ruošti geriau naudoti pieną be laktozės.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
131 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.24/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Pieno sriuba su vermišeliais ir cukrumi Žingsnis 1
Puode užvirinkite pieną ir supilkite vermišelius. Virkite ant didelės ugnies nuolat maišydami, kad pienas nepriliptų prie dugno, 3 minutes, kol suminkštės.

Žingsnis 2

Pieno sriuba su vermišeliais ir cukrumi Žingsnis 2
Į pieno sriubą supilkite cukrų ir gerai išmaišykite, kad cukrus ištirptų. Skoniui pagerinti įdėkite sviesto.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji kursai, sriubos, pieno sriubos, paprastai, yra bendrų alergenų., per 30 minučių, pusryčiai, žaliasis sezonas, bulvių sezonas, morkų sezonas, receptų knyga, kiaušinių sriubos, vištienos kiaušinių sriubos, kiaušinių pusryčiai, pieno sriubos

Kategorijos