Publikavimo data: 2024-06-09
Pikantiškos salotos su pusiau rūkyta dešra
Jei norite nustebinti svečius nauju ir neįprastu patiekalu ant šventinio stalo, šios pikantiškos salotos su pusiau rūkyta dešra tikrai jums tinka. Tai labai sotūs ir skanūs patiekalai, be to, su rūkytos mėsos natomis, puiki alternatyva seniai nuobodžiaujančiam Olivjė. Ingredientai labai panašūs, todėl klasikos gerbėjai įvertins šią naujovę.
Žingsnis 1
Dešrą, nuluptas bulves ir marinuotus agurkus supjaustykite šiaudeliais. Taip salotose jie atrodys įdomiau, o skonis geriau atsiskleis. Svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais, o kietąjį sūrį sutarkuokite stambia tarka. Perkelkite paruoštus ingredientus į maišymo dubenį.
Žingsnis 2
Iš skardinės žaliųjų žirnelių įdarą nusausinkite, supilkite į bendrą masę, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų, užpilkite majonezu ir gerai išmaišykite.
Kategorijos