Publikavimo data: 2025-08-20
Pita mėsos vokeliai
Labai skanus patiekalas. Jei tingite kepti pyragus, tai geras jų pakaitalas. Jie puikiai tinka prie arbatos ar kavos ryte.
Žingsnis 1
Nulupkite ir susmulkinkite svogūnus.
Žingsnis 2
Į maltą mėsą įmuškite kiaušinį ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Į keptuvę sudėkite svogūnus ir maltą mėsą ir kepkite apie 20-25 minutes.
Žingsnis 4
Kol faršas kepa, supjaustykite pitą į 8 kvadratėlius.
Žingsnis 5
Į kiekvieno kvadrato vidurį dėkite po 2 šaukštus maltos mėsos.
Žingsnis 6
Ji gamina tokius vokus.
Žingsnis 7
Kepkite iš abiejų pusių apie 3-4 minutes.
Žingsnis 8
Vokai jau paruošti.
Kategorijos