Pita su kiaušiniu, lašiša ir žaliaisiais svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Pita su kiaušiniu, lašiša ir žaliaisiais svogūnais

Neįmanoma įsivaizduoti šventinio stalo be gausybės skanių patiekalų. Siūlome jums pasigaminti paprastą, sotų ir labai skanų užkandį - pitos vyniotinį su lengvai sūdyta lašiša, kiaušiniais, sūriu ir žaliaisiais svogūnais. Visi ingredientai sumaišomi su majonezu, dėl to įdaras gaunasi labai švelnus. Šį užkandžių suktinuką galima paruošti bet kuriuo metų laiku ir bet kuriai šventei. Jūsų svečiai neabejotinai liks patenkinti. Pirštus laižantis gėris!
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
246 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Pita su kiaušiniu, lašiša ir žaliaisiais svogūnais Žingsnis 1
Nedideliais kubeliais supjaustykite lengvai pasūdytą lašišą ir virtus vištų kiaušinius. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Žaliuosius svogūnus susmulkinkite žiedais.

Žingsnis 2

Pita su kiaušiniu, lašiša ir žaliaisiais svogūnais Žingsnis 2
Dubenyje sumaišykite lašišą, kiaušinius, sūrį ir žaliuosius svogūnus. Viską apliekite majonezu ir išmaišykite.

Žingsnis 3

Pita su kiaušiniu, lašiša ir žaliaisiais svogūnais Žingsnis 3
Įdarą paskirstykite ant pitos lakšto. Stenkitės, kad sluoksnis būtų tolygus. Viename krašte palikite nedidelį įdubimą, kad vyniotinis būtų tvarkingas ir įdaras neišbyrėtų.

Žingsnis 4

Pita su kiaušiniu, lašiša ir žaliaisiais svogūnais Žingsnis 4
Suvyniokite įdarytą pitą į tvirtą ritinį. Kraštas be įdaro turi būti išorėje. Suvyniokite ritinį į maistinę plėvelę ir įdėkite į šaldytuvą 2 valandoms. Taip vyniotinis įsigers ir taps dar skanesnis. Supjaustykite vyniotinį 2-3 cm pločio griežinėliais.

Žingsnis 5

Pita su kiaušiniu, lašiša ir žaliaisiais svogūnais Žingsnis 5
Padėkite suktinuką ant lėkštės ir pabarstykite smulkiai supjaustytais žaliaisiais svogūnais. Paruošta. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita duona, karšti užkandžiai, paprasti, valgyti bendrus alergenus, per 10 minučių, islandy, užkandžiai, receptų knyga

Kategorijos