Pita su rūkyta vištiena keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-15

Pita su rūkyta vištiena keptuvėje

Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
261 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.67/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pita su rūkyta vištiena keptuvėje Žingsnis 1
Sumaišykite grietinę su sausomis žolelėmis, pagal skonį pagardinkite pipirais, išmaišykite, leiskite padažui šiek tiek pastovėti ir vėl išmaišykite. Smulkiai supjaustykite rūkytą krūtinėlę ir žoleles. Visus ingredientus sumaišykite.

Žingsnis 2

Pita su rūkyta vištiena keptuvėje Žingsnis 2
Išskleiskite pitą ant darbinio paviršiaus, paskirstykite įdarą per visą lakšto ilgį, 1 cm nuo krašto, ir susukite. Tą patį padarykite ir su likusiais lakštais. Suvyniokite vyniotinį į maistinę plėvelę ir 20-30 min. padėkite į šaldytuvą.

Žingsnis 3

Pita su rūkyta vištiena keptuvėje Žingsnis 3
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Suktinukus supjaustykite 4-5 cm ilgio griežinėliais ir kiekvieną griežinėlį kepkite po porą minučių, kol taps auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos