Publikavimo data: 2024-05-15
Pita su rūkyta vištiena keptuvėje
Žingsnis 1
Sumaišykite grietinę su sausomis žolelėmis, pagal skonį pagardinkite pipirais, išmaišykite, leiskite padažui šiek tiek pastovėti ir vėl išmaišykite. Smulkiai supjaustykite rūkytą krūtinėlę ir žoleles. Visus ingredientus sumaišykite.
Žingsnis 2
Išskleiskite pitą ant darbinio paviršiaus, paskirstykite įdarą per visą lakšto ilgį, 1 cm nuo krašto, ir susukite. Tą patį padarykite ir su likusiais lakštais. Suvyniokite vyniotinį į maistinę plėvelę ir 20-30 min. padėkite į šaldytuvą.
Žingsnis 3
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Suktinukus supjaustykite 4-5 cm ilgio griežinėliais ir kiekvieną griežinėlį kepkite po porą minučių, kol taps auksinės spalvos.
Kategorijos