Publikavimo data: 2024-01-02
Pita su varške ir kiaušiniu ant keptuvės receptas
Kitas paprastų, greitų, bet ne mažiau skanių pusryčių variantas - pitos duona su varške, sūriu ir kiaušiniu keptuvėje. Jei esate įpratę varškę valgyti tik saldžią, tuomet derinys su sūriu ir kiaušiniu jus maloniai nustebins. Naudojant paruoštą pitos duoną receptas labai supaprastėja ir padeda išvengti nereikalingų rūpesčių. Šio patiekalo įdarą galima papildyti pomidorais arba kumpiu.
Žingsnis 1
Nuplaukite kiaušinį. Paruoškite visus reikiamus ingredientus.
Žingsnis 2
Šviežias žoleles smulkiai supjaustykite. Dubenyje sumaišykite varškę, kiaušinį, sūrį, žoleles, druską ir pipirus pagal skonį.
Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi, išdėliokite pitos duoną. Ant vienos pusės uždėkite įdaro. Įdarą uždenkite kita pitos puse.
Žingsnis 4
Kepkite 3 minutes iš vienos pusės, atsargiai apverskite ir kepkite dar 3 minutes iš kitos pusės.Jei norite įsitikinti, kad kiaušinis iškepė, galite 2 minutes palaikyti indą po dangčiu.
Žingsnis 5
Perpjaukite pitą per pusę, papuoškite žaliųjų svogūnų plunksnomis.
Kategorijos