Pitos lazdelės su sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-26

Pitos lazdelės su sūriu

Pitos lazdelės su sūriu - skubus apetitą žadinančio užkandžio receptas. Šį patiekalą vienodai mėgsta ir suaugusieji, ir vaikai. Šį apetitą žadinantį užkandį patogu pasiimti į darbą arba kaip pusryčius į mokyklą. Įdarui galite naudoti kelių rūšių sūrį. Pavyzdžiui, paimkite "Adygeisky" arba "Suluguni" ir pridėkite "Feta" arba "Mozzarella". Paruošto patiekalo skonis bus intensyvesnis ir įdomesnis. Pirkdami pitą, atkreipkite dėmesį į kepimo datą, ji turėtų būti ne vėlesnė kaip vakarykštė.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
331 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
40 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pitos lazdelės su sūriu Žingsnis 1
Paruoškite sūrio lazdelių pagrindą. Sutarkuokite dviejų rūšių sūrį ir sumaišykite. Į nedidelį dubenėlį įmuškite kiaušinį ir suplakite. Į gilų dubenį supilkite džiūvėsėlius. Supjaustykite pitą mažais gabalėliais.

Žingsnis 2

Pitos lazdelės su sūriu Žingsnis 2
Pradėkite ruošti. Ant pitos krašto uždėkite sūrio įdaro ir susukite. Pamirkykite į kiaušinį, apvoliokite džiūvėsėliuose. Keptuvėje su aliejumi apkepkite lazdeles, kol paruduos iš abiejų pusių, maždaug po 2-3 min. iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos