Publikavimo data: 2024-03-26
Pitos lazdelės su sūriu
Pitos lazdelės su sūriu - skubus apetitą žadinančio užkandžio receptas. Šį patiekalą vienodai mėgsta ir suaugusieji, ir vaikai. Šį apetitą žadinantį užkandį patogu pasiimti į darbą arba kaip pusryčius į mokyklą. Įdarui galite naudoti kelių rūšių sūrį. Pavyzdžiui, paimkite "Adygeisky" arba "Suluguni" ir pridėkite "Feta" arba "Mozzarella". Paruošto patiekalo skonis bus intensyvesnis ir įdomesnis. Pirkdami pitą, atkreipkite dėmesį į kepimo datą, ji turėtų būti ne vėlesnė kaip vakarykštė.
Žingsnis 1
Paruoškite sūrio lazdelių pagrindą. Sutarkuokite dviejų rūšių sūrį ir sumaišykite. Į nedidelį dubenėlį įmuškite kiaušinį ir suplakite. Į gilų dubenį supilkite džiūvėsėlius. Supjaustykite pitą mažais gabalėliais.
Žingsnis 2
Pradėkite ruošti. Ant pitos krašto uždėkite sūrio įdaro ir susukite. Pamirkykite į kiaušinį, apvoliokite džiūvėsėliuose. Keptuvėje su aliejumi apkepkite lazdeles, kol paruduos iš abiejų pusių, maždaug po 2-3 min. iš kiekvienos pusės.
Kategorijos