Pitos trikampėliai su grybais ir sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-21

Pitos trikampėliai su grybais ir sūriu

Mėgstu kepti, bet nemėgstu vargti su tešla. Taip pat mėgstu grybus ir sūrį. Taigi gimė šis grybais ir sūriu įdarytų pitos trikampėlių receptas. Apskritai įdaras gali būti bet koks. Tiesiog šis yra mano mėgstamiausias. Traški pita, švelnus įdaras - labai skanus derinys. Gaunasi sotus, greitas ir be nereikalingų judesių. Puikus variantas pusryčiams ar užkandžiui.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
170 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.17/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Pitos trikampėliai su grybais ir sūriu Žingsnis 1
Pievagrybius supjaustykite stambiais griežinėliais (kepant jie sumažės).

Žingsnis 2

Pitos trikampėliai su grybais ir sūriu Žingsnis 2
Sumaišykite su tarkuotu sūriu, grietine, druska ir pipirais.

Žingsnis 3

Pitos trikampėliai su grybais ir sūriu Žingsnis 3
Ploną pitą žirklėmis supjaustykite 20-25 cm pločio juostelėmis. Ant juostelės krašto dėkite įdaro ir suvyniokite pitą į trikampį.

Žingsnis 4

Pitos trikampėliai su grybais ir sūriu Žingsnis 4
Dėkite trikampėlius ant gerai įkaitintos keptuvės, lengvai pateptos aliejumi. Apkepkite iš abiejų pusių, kol paruduos, uždengę dangčiu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita duona, karšti užkandžiai, paprasti, valgyti bendrus alergenus, per 10 minučių, islandy, užkandžiai, receptų knyga

Kategorijos