Publikavimo data: 2025-08-21
Pitos trikampėliai su grybais ir sūriu
Mėgstu kepti, bet nemėgstu vargti su tešla. Taip pat mėgstu grybus ir sūrį. Taigi gimė šis grybais ir sūriu įdarytų pitos trikampėlių receptas. Apskritai įdaras gali būti bet koks. Tiesiog šis yra mano mėgstamiausias. Traški pita, švelnus įdaras - labai skanus derinys. Gaunasi sotus, greitas ir be nereikalingų judesių. Puikus variantas pusryčiams ar užkandžiui.
Žingsnis 1
Pievagrybius supjaustykite stambiais griežinėliais (kepant jie sumažės).
Žingsnis 2
Sumaišykite su tarkuotu sūriu, grietine, druska ir pipirais.
Žingsnis 3
Ploną pitą žirklėmis supjaustykite 20-25 cm pločio juostelėmis. Ant juostelės krašto dėkite įdaro ir suvyniokite pitą į trikampį.
Žingsnis 4
Dėkite trikampėlius ant gerai įkaitintos keptuvės, lengvai pateptos aliejumi. Apkepkite iš abiejų pusių, kol paruduos, uždengę dangčiu.
Kategorijos