Pitos užkandis "Trikampiai" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Pitos užkandis "Trikampiai"

Jei ruošiatės į iškylą, stovyklauti ar nežinote, ką gaminti pusryčiams, pitos užkandis "Trikampiai" jums puikiai tiks. Šiam patiekalui galite pasirinkti bet kokį įdarą pagal savo skonį, o liesa, mažai kalorijų turinti pita, kurios plutelė yra rudos, traškios spalvos, tik sustiprins šio nuostabaus užkandžio skonį.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
255 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Pitos užkandis "Trikampiai" Žingsnis 1
Paruoškite pirmąjį įdarą: Paimkite dubenį ir stambia tarka sutarkuokite dešrą ir sūrį, sudėkite smulkiai supjaustytas petražoles, išmaišykite. Paruoškite antrąjį įdarą: į kitą dubenį sudėkite varškę, grietinę, pagal skonį įberkite druskos, sudėkite smulkiai supjaustytus krapų žalumynus, išmaišykite.

Žingsnis 2

Pitos užkandis "Trikampiai" Žingsnis 2
Paruoškite tešlą: plačiame dubenyje įmuškite kiaušinius, įberkite šiek tiek druskos ir gerai išplakite. Apvyniokite lavašą su įdarais trikampėliais, visiškai panardinkite į kiaušinių plakinį, dėkite ant keptuvės, įkaitintos su saulėgrąžų aliejumi. Kepkite trikampėlius iš abiejų pusių, kol taps gražios auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita duona, karšti užkandžiai, paprasti, valgyti bendrus alergenus, per 10 minučių, islandy, užkandžiai, receptų knyga

Kategorijos