Publikavimo data: 2025-08-17
Pitos užkandis "Trikampiai"
Jei ruošiatės į iškylą, stovyklauti ar nežinote, ką gaminti pusryčiams, pitos užkandis "Trikampiai" jums puikiai tiks. Šiam patiekalui galite pasirinkti bet kokį įdarą pagal savo skonį, o liesa, mažai kalorijų turinti pita, kurios plutelė yra rudos, traškios spalvos, tik sustiprins šio nuostabaus užkandžio skonį.
Žingsnis 1
Paruoškite pirmąjį įdarą: Paimkite dubenį ir stambia tarka sutarkuokite dešrą ir sūrį, sudėkite smulkiai supjaustytas petražoles, išmaišykite. Paruoškite antrąjį įdarą: į kitą dubenį sudėkite varškę, grietinę, pagal skonį įberkite druskos, sudėkite smulkiai supjaustytus krapų žalumynus, išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite tešlą: plačiame dubenyje įmuškite kiaušinius, įberkite šiek tiek druskos ir gerai išplakite. Apvyniokite lavašą su įdarais trikampėliais, visiškai panardinkite į kiaušinių plakinį, dėkite ant keptuvės, įkaitintos su saulėgrąžų aliejumi. Kepkite trikampėlius iš abiejų pusių, kol taps gražios auksinės spalvos.
Kategorijos